Kassandra Rotariu, început de an în spital: „Urmează o nouă operație”

#Exclusiv Click!

Kassandra Rotariu (17 ani) a ajuns o domnișorică în toată firea! Puștoaica, care în copilărie a văzut moartea cu ochii din cauza bunicii sale care a supus-o la chinuri de nedescris, este nevoită să ajungă din nou pe masa de operație chiar dacă până în prezent are în jur de 50 de intervenții chirurgicale.

Kassandra Rotariu are un înger păzitor!

Adolescenta din Timișoara care a fost aruncată de pe geam, de la etajul trei, și arsă cu țigara zâmbește, pentru că a avut norocul să o înfieze o familie cu suflet mare care are grijă de ea. Iosif Rotariu, fosta mare stea a fotbalului românesc, și soția lui, Dana, i-au fost alături de când au luat-o de la bunica neglijentă.

Citește și: Blestemul familiei Rotariu. Fiica cea mare, implicată într-un scandal uriaș

După cumpăna prin care a trecut, medicii i-au pus Kassandrei un diagnostic destul de dur și anume osteomielită (n.r - afecțiune gravă a sistemului osos, caracterizată prin infecții care distrug articulațiile).

Contactat de Click!, Iosif Rotariu (60 de ani) ne-a declarat, în exclusivitate, că o să meargă la începutul anului viitor în stăinătate, alături de fiica sa, pentru un consult medical în ceea ce privește următoarea operație.

„I-am făcut programare Kassandrei, pe 20 ianuarie, la un spital din Strasbourg, unde o să stea internată acolo timp de zece zile pentru a fi supusă tuturor investigațiilor ce îi trebuiesc. Medicii trebuie să îi pună Kassandrei proteză definitivă la piciorul stâng pentru că a crescut, iar despre mânuțe nu știu ce să vă zic, pentru că acolo sunt mai multe probleme din cauză că doctorii i-au luat clavicula și i-au pus-o la o mânuță și nu corespunde acum, astfel că trebuie să vedem ce trebuie făcut, dacă trebuie operată acolo sau nu.”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Iosif Rotariu este foarte mândru de fiica sa, mai ales că e foarte isteață și studioasă.  „Kassandra are foarte mulți prieteni pe la școală, nu ai treabă cu ea, este foarte sociabilă. Sunt foarte mândru de ea când o văd că râde și crește frumos. Kassandra gătește singură tot felul de lucruri, nu are nevoie de ajutorul meu sau al soției. Ea alege ce anume să mănânce și să prepare. Ultima dată a făcut mâncare thailandeză. Nu mănâncă ea orice!”, ne-a mai spus fosta glorie a fotbalului românesc.

Click! spune

Până în prezent, Kassandra are în jur de 50 de operații. Iosif și Dana Rotariu ar face orice pentru copiii lor. Asta pentru că cei doi mai au un băiat, Cristian, care suferă de diabet de la vârsta de trei ani, dar și pe Romina, fiica lor cea mare, care în 2018 era acuzată de un părinte că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra încât i-a rupt piciorul.

 „Fiica mea este bine. Are copil, este în concediu de creștere a bebelușului. Probabil s-a întâmplat acele lucru din cauză că este bolnavă de diabet și dependentă de insulină. Cred că din cauza acestor probleme de sănătate au existat toate aceste lucruri. Dar nu îmi doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect.”, ne spunea Iosif Rotariu despre Romina, în urma acelor probleme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net