Cum s-a transformat Kassandra, fetița înfiată de Iosif și Dana Rotariu! Are 50 de operații la activ

#Exclusiv Click!

Viața Kassandrei Rotariu este desprinsă parcă din filmele de dramă! Aceasta a fost batjocorită de bunica sa de mică, încât destinul ei a fost schimbat radical. Micuța și-a petrecut mai tot timpul pe paturile de spital.

Micuța a primit o nouă șansă la viață cu ajutorul părinților adoptivi, Iosif și Dana Rotariu
Micuța a primit o nouă șansă la viață cu ajutorul părinților adoptivi, Iosif și Dana Rotariu

Destinul tragic al Kassandrei Rotariu s-a transformat într-o viață la care nu se gândea!

A fost aruncată de pe geam, de la etajul trei, a fost arsă cu țigara și i s-a turnat acid sulfuric pe față! Prin toate aceste chinuri a trecut, în copilărie, micuța Kassandra Rotariu, din cauza bunicii sale care nu o dorea.

Citeste si: Kassandra Rotariu, fetița cu 49 de operații, a ajuns șefa clasei la liceu. Iosif Rotariu, un tătic mândru

Însă, iată că norocul i-a surâs, iar apoi a fost înfiată de către Iosif Rotariu, fosta mare stea a fotbalului românesc și de soția sa, Dana, care au mare grijă de ea. Având în vedere problemele pe care bunica sa le-a cauzat, micuța Kassandra a fost diagnosticată, de către medici, cu osteomielită, afecțiune gravă a sistemului osos, caracterizată prin infecții care distrug articulațiile.

Mai vezi și: Ce destin! Fetiţa lui Rotariu, 44 de operaţii!

Kassandra Rotariu învață foarte bine și se pregătește de o nouă operație!

Contactat de reporterii Click!, Iosif Rotariu ne-a declarat în exclusivitate că fiica sa ar urma să ajungă din nou pe masa de operație în perioada următoare:

„Kassandra este bine acum. Este la școală, merge în fiecare zi, ultima sa medie generală a fost de 9,64. Sunt tare mândru de ea. Acum așteptăm luna noiembrie, pentru că trebuie să meargă la un control în Franța și să vedem ce spun medicii, dacă o să îi pună proteza definitivă la piciorul stâng sau nu.

Totul în funcție de ce zic analizele. Asta pentru că piciorul trebuie să se oprească din creștere. Vedem la fața locului. Nici nu mai știu a câta operație este. Cred că a 50-a intervenție. Sincer, vreau să vă zic că am pierdut și numărul lor”., a declarat Iosif Rotariu, pentru Click!. 

Mai vezi și: Doamne, cât a putut să sufere fetiţa asta! A ieșit soarele pe strada Kassandrei Rotariu

Iosif Rotariu, probleme mari și cu fiica cea mare

Problemele se țin scai de familia Rotariu, având în vedere că în 2018, fiica lor cea mare, Romina, a fost acuzată că a lovit atât de tare un copil la creșa unde lucra, încât i-a rupt piciorul.

Timpul a trecut, lucrurile s-au mai așezat, așa că Iosif Rotariu ne-a dezvăluit că Romina este mult mai liniștită. „Fiica mea este bine. Are copil, este în concediu de creștere a bebelușului. Probabil s-au întâmplat acele lucru din cauză că este bolnavă de diabet și dependentă de insulină. Cred că din cauza acestor probleme de sănătate au existat toate aceste lucruri. Dar nu îmi doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect”, a mai declarat Iosif Rotariu, pentru Click!.

Vezi si: Kassandra Rotariu şi-a serbat ziua de naştere la spital

romina rotariu judecata 0 jpeg

Kassandra a fost adotată de soţii Iosif și Dana Rotariu când avea 4 ani

Iosif Rotariu şi soţia sa, Dana, au adoptat-o pe Kassandra când aceasta avea doar patru anişori. Micuţa fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei.

De asemenea, pe lângă chinurile la care a fost supusă, fetiţa suferă şi de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. Fostul fotbalist i-a oferit o viaţă normală, în care să se poată bucura, aşa cum e normal, de copilărie. 

Bunica fetei a primit opt ani de închisoare din care a executat doar şase, reuşind să scape mai repede pentru că a avut un comportament "exemplar" pe perioada detenţiei. La scurt timp după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net