Kassandra Rotariu şi-a serbat ziua de naştere la spital

Ultima actualizare:

    Kassandra Rotariu  a fost foarte încântată  de tortul aniversar
Kassandra Rotariu a fost foarte încântată de tortul aniversar

Kassandra Rotariu (12 ani) a ajuns să îşi ducă traiul mai mult prin spitale. Torturată de propria bunică, fiica adoptivă a fostului mare sportiv Iosif Rotariu şi-a sărbătorit recent ziua de naştere într-un spital din Franţa, acolo unde va trece prin operaţia cu numărul 44!

Iosif şi Dana Rotariu sunt de opt ani alături de fetiţa căreia se străduiesc din răsputeri să-i redea dreptul la o viaţă normală. Kassandra a rămas cu sechele după ce a fost maltrată şi aruncată pe geam de bunica ei, aşa că a trecut prin zeci de operaţii la picioare.“Nici nu mai ştiu câte operaţii are Kassandra, sunt foarte multe, cred că vorbim despre  a 44-a intervenţie care trebuie făcută în luna iunie. Recent, am fost cu ea în Franţa să facă toate tratamentele şi radiografiile înainte de intervenţia la piciorul stâng. Sperăm ca totul să fie bine şi să ne întoarcem pentru operaţie în jurul datei de 18 iunie, pentru că atunci intră în vacanţă”, ne-a povestit Dana Rotariu.

Kassandra a fost ­nevoită să-şi petreacă ziua de naştere departe de prieteni şi colegi, însă mama ei i-a pregătit o surpriză care să o înveselească pe micuţă.


    Fetiţa, alături de  soţii Rotariu,  părinţii adoptivi
Fetiţa, alături de soţii Rotariu, părinţii adoptivi

“Pe 25 aprilie a fost ziua ei, este în zodia taur, este tare ambiţioasă! I-am făcut un tort, atât, am spus că darul din partea noastră o să îl primească în ţară. Am fost câteva ore, pentru ea, la o familie de români stabiliţi acolo şi s-a bucurat cu ei, mai ales că băieţelul era de vârsta Kassandrei şi s-au jucat şi înţeles ­foarte bine”, ne-a mai spus Dana.

Bunica i-a distrus viaţa

Femeia care i-a distrus Kassandrei viaţa este chiar bunica ei. Femeia i-a turnat acid sulfuric pe faţă, a ars-o cu ţigara şi chiar a aruncat-o pe geam, de la etajul al treilea. N-a rămas nepedepsită, fiind condamnată la 8 ani de închisoare.


    Bunica Kassandrei
Bunica Kassandrei

Dar a fost eliberată anul acesta: ”A executat doar 6 ani. A reuşit să scape aşa repede pentru că a avut un comportament exemplar şi pentru că a muncit tot timpul cât a stat închisă. După ce a ieşit din închisoare, a plecat în străinătate”, ne-a mai spus Dana Rotariu.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net