Ce destin! Fetiţa lui Rotariu, 44 de operaţii!

Ultima actualizare:

    Kassandra a stat cinci ore  în operaţie, în Franţa
Kassandra a stat cinci ore în operaţie, în Franţa

Are doar 12 anişori, dar a suferit cât alţii într-o viaţă. Kassandra, fetiţa adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu şi de soţia lui, Dana, a trecut săptămâna trecută cea de-a 44-a operaţie, una dintre cele mai grele de până acum.

Viaţa micuţei Kassandra bate lejer filmele! Fetiţa nu se poate bucura din plin de copilărie din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Totul, din cauza bunicii sale, care a încercat să scape de ea arzând-o cu ţigara şi maltratând-o în primii ani de viaţă. Aşa că micuţa a ajuns să trăiască mai mult prin spitale. 


    Kassandra Rotariu este ajutată de medicii din Franţa să facă primii paşi după operaţie
Kassandra Rotariu este ajutată de medicii din Franţa să facă primii paşi după operaţie

“Kassandra s-a obişnuit cu doctorii, ştie că dacă merge la operaţie o să fie bine pentru ea. Săptămâna trecută, în Franţa, a fost operată pentru schimbarea protezei de şold. A fost cea mai grea intervenţie de până acum. A durat cinci ore şi a pierdut un litru şi jumătate de sânge. Doctorii de acolo i-au scos proteza cea veche pe care o avea de la vârsta de 6 ani şi au înlocuit-o cu una de vârsta ei, de 12 ani”, ne-a povestit Dana Rotariu, mama adoptivă a micuţei.

Femeia suferă cumplit, mai ales când vede prin câte trece fiica ei. “Când s-a trezit puţin, prima dată, la reanimare, Kassandra mi-a spus «de ce am atâtea probleme?».  Ea  acum stă doar cu calmante şi mai are şi ameţeli. Medicii îi dau pastile din patru în patru ore să nu simtă durerea”, ne-a mai spus, cu lacrimi în ochi, Dana Rotariu. 

Iosif  Rotariu şi soţia sa, Dana, au adoptat-o pe Kassandra când aceasta avea doar 4 anişori. Micuţa fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei. Pe lângă chinurile la care a fost supusă, fetiţa suferă şi de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. Fostul fotbalist i-a oferit o viaţă normală, în care să se poată bucura, aşa cum e normal, de copilărie. Bunica fetei a primit opt ani de închisoare, din care a executat doar şase.

image
image
image
image
image
image
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp
Politisti Rutieră - alcoolemie - Politia Rutiera