Kassandra Rotariu, un adevărat sprijin pentru mama sa: „Este alături de ea mereu”

#Exclusiv Click!

S-a întors roata! Acum Kassandra Rotariu are grijă de mama sa adoptivă, Dana Rotariu. Asta după ce mama eroină a ajuns de urgență, la un spital din Turcia, în urmă cu trei luni, pentru ca medicii de acolo să îi extirpe două tumori la colon.

Ședințele de chimioterapie, pe care le face după intervenția pe care a avut-o, i-au luat din puteri Danei Rotariu! Așa că puștoaica Kassandra, fetița care a fost înfiată de familia Rotariu, și care are peste cinzeci de operații chirurgicale, după ce bunica sa naturală a încercat, în copilărie, să scape de ea, aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara, a ajuns să fie sprijin necondiționat pentru mama sa.

Contactat de Click!, Iosif Rotariu, soțul Danei Rotariu, ne-a spus cât de mult se bazează pe fiica lor, Kassandra.

„Dana este slăbită, suferă mult că nu mai are forța pe care o avea. Este ceva normal. Cu Kassandra, nu ai treabă, o sprijină moral, ba îi face un ceai, ba o ajută la curățenie. Este alături de ea mereu, nu o lasă nici măcar o clipă. O încurajează tot timpul”, a declarat, Iosif Rotariu, pentru Click!

Kassadra, o fetiță isteață

Kassandra Rotariu este o tânără în vârstă de 18 ani, cu noroc în viață, dar și cu o ambiție de invidiat atunci când vine vorba de a tră, de a se face bine, după ce familia a încercat să scape de ea.

„Kassandra este acum o adevărată domnișoară, are prietenele ei, are rezultate bune la școală. Se descurcă bine! Cât privește următoarea intervenție chirurgicală a sa, momentan nu știm. Cred că la anul o să fie”, a conchis pentru Click!, Iosif Rotariu.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, este unul dintre cei trei copii pe care îi are, având o poveste de viață desprinsă parcă din filme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net