Soția lui Iosif Rotariu se simte din ce în ce mai rău! Ultimele detalii despre starea de sănătate a femeii

#Exclusiv Click!

Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu (60 de ani), trece prin momente de cumpănă din punct de vedere medical, după ce în vara anului trecut medicii din Turcia i-au extirpat două tumori la colon care i-au recidivat. Contactat de Click!, Iosif Rotariu, ne-a mărturisit că starea de sănătate a soției sale nu este una deloc bună.

„Soția nu este prea bine. Ieri am fost la spital cu ea, umblăm, să vedem ce și cum, dar situația nu este deloc roz. Face în continuare chimioterapie este pe final cu ședințele dar nu este nimic îmbucurător. A slăbit foarte mult în ultima perioadă pentru că după o ședință de chimioterapie vomită trei, patru zile după ce a mâncat. Cred că cu totul cântărește cam 40 de kilograme”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Soția lui Iosif Rotariu, îngrijită de familie

De asemenea, bărbatul ne-a mai mărturisit și cine sunt persoanele pe care Dana Rotariu le are în această perioadă grea lângă ea:

„Acum soția se mai ridică din pat dar nu merge mult. În rest eu o susțin, eu sunt permanent lângă ea, iar când eu sunt plecat la antrenamente mai stă băiatul cu ea (Cristian ce are diabet și este dependent de insulină – n.r) dar și Kassandra după ce vine de la școală. De spălat singură se spală sau de dus la baie, are putere”.

Click! spune

Dana Rotariu este o femeie și o mama eroină. Aceasta își adoră copiii și luptă ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra, unul dintre cei trei copii ai săi, are o poveste de viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Asta pentru că a trecut deja prin 50 de operații chirurgicale, totul după ce bunica sa a încercat să scape de ea aruncând-o de la etaj și arzând-o cu țigara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net