A pierdut la păcănele și s-a răzbunat. Cum a obligat-o pe angajata sălii de jocuri să îi dea 7.000 de lei

O tânără din Bucureşti a fost arestată, după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc folosind drept armă un spray de gândaci. Din primele informaţii, se pare că femeia pierduse la păcănele o sumă de bani pe care, ulterior, a încercat s-o recupereze, scrie Observatornews.ro.

Femeia a pierdut la păcănele suma de 7.000 de lei Foto: Captură Video
Femeia a pierdut la păcănele suma de 7.000 de lei Foto: Captură Video

Tânăra de 22 de ani, care e căsătorită și are doi copii acasă, ar fi pierdut aproape 7.000 de lei la jocurile de noroc. De supărare, s-a întors în sala de unde a pierdut banii. În noaptea respectivă, avea gluga pe cap și a vrut să recupereze suma pierdută. Astfel, a intrat în sală și a agresat-o pe casieră după ce a așteptat-o câteva momente. Mai mult, ar fi atacat-o cu un spray de gândaci și ar fi obligat-o să îi dea banii înapoi.

Femeia este cercetată pentru tâlhărie calificată

Femeia care lucra la sala de jocuri din Sectorul 1 al Capitalei a sunat de urgență la numărul 112 și a povestit ce i s-a întâmplat.

Astfel, după ce polițiștii au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, au găsit-o pe agresoare și aceasta a fost dusă la audieri. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată în fața magistraților pentru a lua o măsură în cazul ei. În prezent, femeia este cercetată pentru tâlhărie calificată. 

Au jefuit sala de jocuri de noroc

Nu a fost singura întâmplare de acest fel. În urmă cu doi ani, un tânăr din Iași a jefuit sala de jocuri, nervos că a pierdut la păcănele. S-a năpustit asupra angajatei și a forțat-o să deschidă seiful. Din cutia de valori a furat toți banii, aproape 25.000 de lei. 

Totodată, în vara anului trecut, un tânăr a distrus cu o sabie o sală de jocuri de noroc, după ce a pierdut banii acolo. Și nu s-a mulțumit cu atât, băiatul a distrus și mașina patronului. 

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net