Familie din Ilfov, jefuită de falşi poliţişti. Hoții au plecat cu o pradă uriașă

Câțiva bărbați, care s-au dat drept polițiști, au intrat miercuri dimineaţa într-o casă din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov. Aceștia i-au imobilizat pe membrii familiei şi au fugit apoi cu peste 20.000 de euro. Totul a fost înregistrat, însă, pe o cameră de supraveghere.

politie jpeg

O familie din Popești-Leordeni, județuș Ilfov, a trăit clipe desprinse dintr-un thriller. Oamenii s-au trezit legați și jefuiți, în propria casă. Hoții n-au lucrat însă fără urme, căci camerele de supraveghere au surprins totul. 

Poliţiştii din Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi, miercuri, prin apel la 112, că în dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 4,30, doi indivizi au pătruns în locuinţa unui bărbat, i-au legat pe el, pe soţie şi pe soacră şi au furat o sumă importantă de bani şi bunuri. 

Potrivit Adevarul.ro, care citează Digi24, bărbaţii au pătruns în curtea locuinţei din Popeşti-Leordeni, i-au trezit pe proprietari, cărora le-au spus că sunt poliţişti şi desfăşoară o anchetă, după care i-au legat şi au căutat bunuri şi bani în locuinţă, de unde au furat 20.000 de euro şi au plecat și cu maşina familiei.

Momentul jafului, surprins de camerele de luat vederi

"La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni, specialişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă", informează IPJ Ilfov.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din curtea familiei se vede cum unul dintre bărbaţi deschide poarta, apoi se urcă rapid în maşina familiei alături de alţi trei bărbaţi şi pleacă.

Citește mai mult și vezi imagini video pe www.adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net