Accident grav, în județul Suceava. Cinci oameni, printre care doi copii, au murit pe loc

Ultima actualizare:

Accident grav în județul Suceava. Cinci oameni și-au pierdut viața, printre care și doi minori, în urma unui carambol între o autocisternă care transporta ciment, o mașină care tracta o platformă și un alt autoturism. 

Cinci oameni și-au pierdut viața Foto: ISU Suceava
Cinci oameni și-au pierdut viața Foto: ISU Suceava

Cinci persoane decedate 

Potrivit militarilor ISU, a fost vorba despre o coliziune între o autocisternă și o mașină care tracta o platformă cu un alt autoturism. Din nefericire, toate cele cinci persoane care se aflau în maşina mică, printre care şi doi copii, nu au avut nicio şansă. Impactul a fost atât de violent încât acestea au murit pe loc, iar cisterna s-a răsturnat. 

Şoferul vehiculului de mare tonaj a ajuns şi el la spital, dar cu răni uşoare. Tragedia s-a produs în această dimineață pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura, județul Suceava. La fața locului au mers pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. 

Accident grav între două mașini 

O femeie a murit și alte trei persoane au ajuns la spital, după un accident rutier cumplit în care au fost implicate două mașini. Coliziunea s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe o șosea din zona localității Nădab, județul Arad.

În urma impactului violent, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Alt accident cu morți 

Trei persoane au murit, în urmă cu doar câteva zile, într-un accident produs pe un drum judeţean, din judeţul Teleorman. O maşină a intrat într-un cap de pod, patru persoane fiind încarcerate. Un adolescent de 16 ani, în comă, a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti. 

„Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 57 şi 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale. Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul Bucureşti”, a transmis ISU Teleorman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fulger trasnet foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net