Accident cumplit în Vâlcea cu un autocar în care erau 51 de elevi. Un tânăr de 22 de ani a murit. VIDEO

Ultima actualizare:

Accident grav sâmbătă dimineață pe DN 67, pe raza comunei Tomșani din județul Vâlcea. Un autocar și un autoturism au intrat în coliziune frontală, iar șoferul mașinii, un tânăr de 22 de ani, a murit. Mașina lui a fost distrusă aproape în totalitate în impactul deosebit de violent. În autocar erau 51 de copii și 5 adulți. Mai multe ambulanțe evaluează starea acestora la fața locului.

Copiii erau în excursie

Elevii și cadrele didactice sunt din Horezu și se aflu în excursie
Elevii și cadrele didactice sunt din Horezu și se aflu în excursie

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, iar şoferul acestuia a fost declarat decedat de echipajele medicale sosite la fața locului.

Autocarul efectua o cursă specială, fiind închiriat pentru o excursie școlară, iar la bord se aflau 51 de copii. Ei sunt evaluați medical la fața locului.

Trei copii şi şoferul autocarului ar fi fost transportaţi la spital, doi dintre ei au fost răniți în momentul imapctului, iar altul a suferit un atac de panică.

Șoferul autocarului ar fi rănit la un picior, potrivit informațiilor transmise de News.ro.

In sprijinul echipajelor aflate la fața locului au plecat autospeciale și de la Râmnicu Vâlcea.

S-a activat Planul Roșu

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi.

La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje si evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57”, a transmis ISU Vâlcea.

ISU Vâlcea a anunţat că şoferul maşinii a decedat.  Impactul a fost atât de puternic încât autoturimul a fost distrus aproape în întregime, șoferul neavând nicio șansă de supraviețuire. Avea 22 de ani. Ca urmare a impactului, autocarul s-a răsturnat păe marginea drumului. 

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
Cinci poveşti mai puţin cunoscute despre Bucureştiul de altădată jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net