Accident teribil în Rusia cu 67 de răniți. Ușile unui tramvai s-au desprins într-o curbă. VIDEO

Ultima actualizare:

Imagini teribile vin din Rusia unde un accident mai puțin obișnuit a provocat rănirea a 67 de persoane. Ușile unui tramvai au cedat în mers, într-o curbă, iar călătorii s-au prăbușit pe carosabili în fața mașinilor aflate în trafic. La câteva secunde, tramvaiul care circula cu mare viteză s-a ciocnit de un altul. Autoritățile au deschis o anchetă. Tramvaiul era condus de o vatmaniță de 23 de ani.

Oamenii au căzut din tramvai în fața mașinilor

image

67 de oameni au fost răniți joi, 6 iunie, în orașul rusesc Kemerovo, după ce două tramvaie s-au ciocnit pe un pod, a anunțat guvernatorul interimar al regiunii, Ilya Seredyuk.

Potrivit autorităților din Sănătate, o persoană a fost operată și două dintre ele se află la terapie intensivă într-o unitate medicală din orașul siberian, anunță Reuters.

Incidentul cu ușile tramvaiului care cad și coliziunea cu celălalt tramvai au fpst surprinse de camerele montate pe șosea și au apărut pe rețelele sociale.

Într-un clip din momentul tragediei care a fost postat pe X se poate observa cum din tramvaiul care merge în mare viteză cad oameni în fața autoturismelor care circulă pe șosea.

După ce a trecut de curbă, tramvaiul s-a lovit de un alt tramvai, în zona unui pod. Ambele transportau zeci de călători.

Numărul răniților a ajuns la 67, toți fiind călători în cele două tramvaie.

In Kemerovo, RF, a tram driver's brakes failed, as a result of which he lost several passengers, and then flew into another tram at full speed. 51 katsaps were injured, 3 in a very serious condition - katsapmedia. 🎉 pic.twitter.com/mXpK5WKoRl

— Гакрукс (@Gakruks1) June 6, 2024

Tramvaiul, condus de o vatmaniță de 23 de ani

Un oficial rus a spus pentru agenția de știri TASS că accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni la frâne sau dintr-o eroare umană.

„În prezent, sunt luate în considerare două scenarii pentru cele întâmplate”, a declarat el.

Revizia tramvaiului fusese făcută cu 3 zile în urmă și inspecția anuală a avut loc în luna aprilie 2024, scrie publicația rusă Baza.

Presa rusă mai spune că tramvaiul era condus de o tânără de 23 de ani, care este vatmaniță din luna octombrie a anului trecut.

Vatmanița a suferit și ea mai multe fracturi și în prezent se află internată într-o unitate medicală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net