Accident rutier teribil. Impactul violent a dus la rănirea a șase persoane care au fost transportate de urgență la spital

Ultima actualizare:

Duminică seara, pe DN66, pe Dealul Hațegului, județul Hunedoara, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme. Impactul violent a dus la rănirea a șase persoane, care au fost transportate de urgență la spitalele din Hunedoara și Deva.

Accident rutier teribil.
Accident rutier teribil.

A fost necesară intervenția pompierilor

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Hunedoara, incidentul a fost gestionat de pompierii din Bretea Română, Totești și Detașamentul Hunedoara, care au intervenit cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

6 victime: 2 bărbați, 3 femei și un minor

image

Din nefericire, în urma acestui teribil accident, șase persoane au ajuns de urgență la spital.
"În urma accidentului au rezultat în total 6 victime astfel: 2 bărbați cu vârsta de 35, respectiv 36 ani, 3 femei cu vârsta de 29, 31, respectiv 45 ani și un minor (băiat) cu vârsta de 17 ani", a precizat ISU Hunedoara.

Ancheta este în plină desfășurare

Detaliile privind circumstanțele exacte ale accidentului nu au fost încă divulgate, iar ancheta este în desfășurare pentru a stabili responsabilitățile și cauzele acestuia. Importanța intervenției prompte a echipelor de salvare și transportarea rapidă a victimelor la spitalele din Hunedoara și Deva a contribuit la asigurarea asistenței medicale imediate pentru răniți.

Sfatul autorităților

Evenimentele rutiere de acest gen subliniază necesitatea respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic pentru a preveni astfel de incidente grave. Autoritățile îndeamnă conducătorii auto și participanții la trafic să adopte o conduită preventivă pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Accident grav de circulație în Timiș

Un alt accident grav a avut loc acum șase zile, la Remetea Mare, în apropiere de Timișoara, în care au fost implicate o mașină, un microbuz de transport marfă și un autocar ce transporta 52 de persoane. Evenimentul tragic a dus la rănirea a trei persoane și a necesitat intervenția de urgență a autorităților și a echipajelor de salvare.

image
image
image
image
image
image
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
Imparatul Traian FOTO Shutterstock jpg
uraniu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net