Accident teribil provocat de un român în Olanda! Trei oameni și-au pierdut viața

Un român în vârstă de numai 19 ani a provocat un accident teribil în Olanda, în urma căruia atât el, cât și 2 copii, și-au pierdut viața. Totul s-a petrecut deoarece șoferul a condus pe contrasens.

Șoferul a murit la spital / foto: nos.nl
Șoferul a murit la spital / foto: nos.nl

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că teribilul accident s-a produs pe în noaptea de sâmbătă spre duminică pe A1, la intersecția Hoevelaken din Amersfoort. Cei doi copii care și-au pierdut viața în urma accidentului erau din Hilversum și aveau vârsta de 12, respectiv 14 ani.

De asemenea, părinții acestora au fost răniți iar starea lor de sănătate nu este deloc bună, potrivit autorităților din Olanda. Șoferul român care a provocat accidentul a murit la spital.

Se pare că autoritățile au fost alertate în jurul orei 22:00 de producerea unui accident. Tânărul român în vârstă de doar 19 ani mergea pe contrasens atunci când mașina sa a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul, care mergea pe sensul opus. Poliția a sosit imediat la fața locului, după producerea accidentului, iar chiar și trecătorii din zonă au oferit ajutor.

Accident mortal provocat de un român în Olanda

Din păcate, acesta nu este singurul accidet în care au fost implicați români. De data aceasta în Italia, un microbuz în care se aflau 5 persoane de naționalitate română, printre care și șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie ce avea o adâncime de 20 de metri. Presa locală informa că unul dintre pasageri și-a pierdut, din păcate, viața.

Acest accident a avut loc cu ceva timp în urmă, pe data de 20 septembrie 2023. Șoferul a pierdut controlul autobuzului pe care îl conducea, atunci când a ajuns la o curbă din regiunea italiană Piemonte. Pe lângă pasagerul care și-a pierdut viața, alți trei oameni au fost răniți, 2 cu răni ușoare, în timp ce o persoană a suferit răni moderate. Presa din Italia relata că persoanele rănite au fost duse imediat la spitalul din Cuneo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net