Accident teribil în Arad. Trei persoane au murit după ce o mașină a intrat sub un tir

Început de weekend cumplit pe șoselele din România. Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, sâmbătă dimineaţa, într-un accident produs pe Autostrada A1 Deva-Nădlac.

Accidentul a avut loc în apropiere de Vama Nădlac. Foto: Inquam Photos
Accidentul a avut loc în apropiere de Vama Nădlac. Foto: Inquam Photos

Teribilul accident a avut loc la primele ore ale dimineții, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR. Circulaţia în zonă a fost restricţionată.

„Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, la ieșire din localitatea Nădlac, din județul Arad, la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, sensul de ieșire din țară, un autoturism a intrat sub un TIR. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care trei persoane au decedat. Impactul a fost puternic, iar una este transportată către spital”, a anunțat Dalia State, Centrul Infotrafic.

La locul accidentului au intervenit patru echipaje ale Detaşamentului Arad: un echipaj descarcerare, un echipaj de stingere și modul descarcerare, un echipaj SMURD TIM și un echipaj SMURD Nădlac.

Trei persoane au rămas încarcerate în urma accidentului, toate fiind decedate. Cea de-a patra victimă era ieşită din autoturism și conştientă. Aceasta a primit îngrijiri medicale se la echipajul SMURD Nădlac şi a fost preluată de un echipaj al Ambulanței.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Deva - Nădlac, desfăşurându-se doar pe banda a doua. Polițiștii efectuează cercetări la faţa locului, pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net