Accident tragic în București! Un muncitor a ars de viu în canalul în care lucra, fix lângă Biblioteca Centrală

Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc un accident de muncă în care un muncitor și-a pierdut viața, în Capitală. Bărbatul lucra la o instalație electrică lângă Biblioteca Centrală Universitară. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), încă se intervine la fața locului.

sursa foto romania tv incendiu angajat mort webp

Potrivit G4media, tragedia s-a produs în cursul zilei de astăzi, 26 iulie 2022, la orele dimineții, în centrul orașului București. Mai exact, bărbatul lucra pe strada CA Rosetti și lucra ăntr-un canal tehnologic, fiind angajat la o cunoscută firmă de furnizare a energiei electrice. ISU transmite că a murit în timpul incendiului, iar reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență încă se află la fața locului.

Citește și: Incendiile au pus stăpânire pe glob! Au ars casele oamenilor în Londra, iar românii îi ajută pe greci să stingă flăcările de lângă Atena

Muncitorul care a murit repara un circuit electric, când a provocat un scurtcircuit și a izbucnit un incendiu. Din păcare, bărbatul a ars de viu și autoritățile nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările.

Un bărbat de 50 de ani a ars de viu la muncă, într-un canal

Potrivit celor mai recente informații, victima ar fi fost un bărbat în vârstă de 50 de ani și nu există persoane care să fi avut de suferit în rândul angajaților de la Biblioteca Centrală Universitară, aceștia fiind în concediu până la jumătatea lunii august, când urmează ca instituția să își deschidă porțile. Traficul în zonă a fost restricționat.

Nu rata nici: Miracol! Un tânăr șofer, salvat după două zile de pe feribotul care a luat foc în Grecia

„Strada Rosetti, bărbat care efectua lucrări de natura electrică într-un canal tehnologică a fost surprins în interior de producerea unui incendiu. Actionează Detaşamentul Mihai Vodă cu două autospeciale de stingere şi trei echipaje SMURD”, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov.

Știre în curs de actualizare.

Sursa FOTO: România TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net