Adolescent român, sătul de viața grea din Italia. De ce se simte umilit la tot pasul: „Sunt considerat un nimeni”

Ultima actualizare:

Un tânăr născut și crescut în Italia, în vârstă de 15 ani, a transmis un mesaj pe pagina lui de TikTok. Acesta a vorbit despre traiul greu din străinătate. A spus că în școală este victima bullyingului. Clipul său a devenit imediat viral, stârnind zeci de mesaje din partea compatrioților, scrie adevărul.ro

Mesaj despre traiul din Italia Foto: captură video TikTok
Mesaj despre traiul din Italia Foto: captură video TikTok

Tânărul român, mesaj pe TikTok

Tânărul îi îndeamnă pe români să-i îndepărteze de la putere pe politicienii din pricina cărora milioane de compatrioți au emigrat în alte țări, majoritatea europene, în căutarea unui trai decent. Mai mult, adolescentul român spune că s-a săturat să fie obligat să trăiască printre străini, unde este discriminat și este victima bullyingului și ar vrea să se poată întoarce în țara sa.

„M-am săturat să stau între străini, să fiu considerat un nimeni"  

„Să dea Dumnezeu ca toți politicienii, toată lumea din funcție politică, toți, dar nu vreau să dau nume, pentru că i-au înstrăinat pe părinții mei și pe toată lumea care a plecat din țară. Și e foarte urât, pentru că eu, copil etnic român și născut într-o țară străină, și văzând tot ce se întâmplă la noi în țară, îmi vine să plâng. Pentru că Dumnezeu o să facă dreptate cu noi, pentru că noi o să fim puterea țării, noi care stăm în străinătate, noi care trimitem bani în România, noi care venim în România și stăm vara și iarna în România.

Noi, pentru că pe noi ne-o înstrăinat. Oameni buni, treziți-vă! Dați jos escrocii, dați jos hoții, pentru că eu m-am săturat, nu mai pot. Eu, dacă ar fi să mă întorc în țară, eu mâine aș pleca. Pentru că m-am săturat să stau între străini, să fiu considerat un nimeni. E foarte greu, vă spun. E foarte greu în străinătate și nu trebuie să credeți că în străinătate e roz și flori și câini cu colaci în coadă", a declarat tânărul pe TikTok.

Elevii au parte de bullying

Băiatul spune că de 15 ani trăiește în Italia, acolo unde s-a născut, însă nu îi este ușor. În școli, elevii români sunt discriminați și au parte de bullying. Eu mâine aș veni în România și aș face dreptate cu poporul meu, pentru că poporul meu e poporul român, nu poporul italian, poporul francez sau poporul german. Eu sunt român până la moarte și o să vă demonstrez, dacă nu mă credeți”, a spus tânărul în videoclipul de pe TikTok.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net