Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, trece prin mari emoții. Ce se întâmplă cu fiica sa, Elisa

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Iliescu a reușit să șocheze o țară întreagă, în urmă cu nouăsprezece ani, când la vârsta de 66 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă prin fertilizare in vitro. Timpul a trecut, iar acum fosta profesoară universitară de limba și literatura română se bucură de copilul mult dorit.

Fiica Adrianei Iliescu se descurcă bine în sesiune. Sursă: Facebook
Fiica Adrianei Iliescu se descurcă bine în sesiune. Sursă: Facebook

În urma rezultatelor obținute la Bacalaureat, Eliza Iliescu a reușit să se înscrie toamna trecută la două facultăți. Astfel că, în prezent, tânăra este studentă la Litere și la Științe Umane. Ambițioasă din fire, puștoaica se pare că face față cu brio tuturor examenelor din această perioadă, asta pentru că studenții sunt în sesiune.

„Fata este în sesiune acum. Este foarte bine, învață, este responsabilă. Nu am probleme cu ea. În rest, suntem bine, am început anul cu bine. Nu ne plângem”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

Răspuns amăgitor

Pentru că anii s-au dus rând pe rând, Eliza Iliescu, a crescut și era curioasă, să afle de la mama sa unde îi este tatăl. Lucru care a determinat-o pe Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani, să apeleze la o minciună pentru a o menaja.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, dezvăluia Adriana Iliescu, în spațiul public.

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatura română și autoare de povești pentru copii. În 2005, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor, drept cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. Avea 66 de ani și 8 luni atunci, iar acum are are 85 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net