Cât de mult se implică fiica Adrianei Iliescu în treburile casnice: „Am un ajutor de...”

#Exclusiv Click!

Adriana Iliescu (84 de ani), supranumită și cea mai bătrână mamă din România, are pe cine se baza în perioadele solicitante din viața sa! Fosta profesoară universitară de limba și literatura română ne-a mărturisit că fiica sa, Eliza (18 ani), o ajută de fiecare dată când are nevoie la treburile casei. Acum, în apropierea Paștelui, Adriana Iliescu, are un ajutor de nădejde.

Adriana Iliescu a ajuns în Cartea Recordurilor, după ce în urmă cu 18 ani, la vârsta de 66 de ani, devenea pentru prima dată mamă. Femeia aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă prin inseminare artificială. Timpul a trecut, iar bebelușa a devenit acum o domnișoară în toată firea. Eliza are acum 18 ani, este studentă la două facultăți de elită în București, la Litere și la Științe Umane.

Pe lângă rezultatele bune pe care le are la învățătură, Eliza își ajută mama la treburile casnice. Acest lucru o face pe Adriana Iliescu să se simtă mândră de fiica sa, dar și de buna creștere pe care i-a dat-o în toți acești ani.

„Suntem bine amândouă, acum urmează să pregătim niște pachețele pentru Paște să trimitem la țară. Așa facem noi în fiecare an. Fetița (Eliza - n.r) este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață! Eliza mă ajută în perioada asta, și la curățenia de Paște, și la ce mai facem de mâncare noi pentru Sărbători. Atunci când este liberă de la învățat. Pot spune că am un ajutor de nădejde în casă”, a declarat pentru Click!, Adriana Iliescu.

Eliza, un copil model

Adriana Iliescu este tare mândră de faptul că fiica sa este o adolescentă ambițioasă care știe ce vrea de la viață. În urmă cu câteva săptămâni, fosta profesoară de limba română, ne vorbea cu multă mândrie despre rezultatele acesteia la cele două facultăți la care studiază.

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă”.

Click! spune

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. La acea vreme, foarte mulți au fost șocați de faptul că o femeie în vârstă de 66 de ani dădea viață unui copil.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net