Cum sărbătorește cea mai bătrână mamă din România venirea primăverii! Adriana Iliescu ne-a spus totul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Iliescu (84 de ani), supranumită și „cea mai bătrână mamă din România”, este cea mai bună prietenă a fiicei sale, Eliza (18 ani). Fosta profesoară de limba și literatura română a declarat, în exclusivitate, pentru Click! că venirea primăverii nu o să treacă neobservată, atât pentru ea cât și fiica sa. Nu o să lipsească o prăjitură dulce, pe masă, și o floare specifică lunii martie.

Adriana Iliescu este o femeie eroină! La vârsta de 66 de ani, prin inseminare artificială, aceasta aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă cu care acum se mândrește. După ce a născut, fosta profesoară de limba și literatura română a intrat în Cartea Recordurilor, fiind cea mai bătrână mamă din România.

Fostul cadru universitar se pare că ține foarte mult la tradițiile românești, așa că de 1 martie, odată cu venirea primăverii, s-a gândit să celebreze în stilul său caracteristic, plin de modestie și eleganță! Contactată de Click!, Adriana Iliescu ne-a spus cum o să petreacă această zi împreună cu fiica sa, Eliza.

„Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie (n.r – ziua mamei). O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos și cam atât. Nimic special! În fiecare an, este altfel pentru noi! De exemplu, în alți ani, dacă era frumos afară, ne plimbam, sau dacă aveam bani mergeam la o terasă și tot așa. Niciodată nu am avut o tradiție anume. Singurul lucru pe care îl facem în fiecare an este să cumpărăm zambile albastre. În rest, totul variază”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

Eliza, copilul model

Adriana Iliescu este tare mândră de fiica sa, Eliza, care este studentă la două facultăți după ce a terminat, anul trecut, șefă de promoție, la Colegiul „Dimitrie Paciurea” și a luat Bacalaureatul cu media 9.50.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, ne spunea Adriana Iliescu.

Click! spune

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic pentru că ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi. Astfel, specialiștii spun că Adriana Iliescu este mai degrabă o mamă purtătoare de făt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net