Surprinzător ce meserie a ales să facă Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Eliza Maria Iliescu a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea” și a luat bacalaureatul cu media 9.50. O notă foarte mare! Acum, ea a intrat la două facultăți, iar meseria pe care dorește să o practice este una total neașteptată.

Eliza și Adriana Iliescu. Foto: ARHIVĂ
Eliza și Adriana Iliescu. Foto: ARHIVĂ

Eliza Ilinescu vrea să devină profesoară, la fel ca mama ei!

Pentru că a avut rezultate atât de bune, aceasta a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universității București. Eliza își dorește să îi calce pe urme mamei ei și să devină profesoară. 

Citește și: Din ce venit își întreține Adriana Iliescu fiica: «O pensie amărâtă»

„Suntem bine. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță de pe Valea Prahovei și a fost minunat, ne-am relaxat, ne-am bucurat de aerul curat de afară. Sunt bucuroasă că Eliza a reușit la două facultăți cu profil uman. O să facă ambele facultăți, normal, ce are? Sunt două Universități diferite din București. O să se deplaseze cu taxi și astfel o să ajungă de la una la alta”, declara, în urmă cu ceva timp, Adriana Iliescu, pentru Click!.

Fiica celei mai bătrâne mame din lume își dorește să facă în paralel și Facultatea de Filosofie, însă nu știe dacă dispune de suma necesară pentru a plăti taxa.

Vezi și: Motivul halucinant pentru care Adriana Iliescu îi interzice fiicei să circule cu metroul

Adriana Iliescu, mama Elizei, este mândră de aceasta și a mărturisit că va face tot ce îi stă în putință și se va descurca să plătească și cea de a doua facultate.

Interesant de urmărit: Speranțele Elizei Iliescu de a intra la un liceu bun, spulberate. Ce note a obtinut la contestatii

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a spus Adriana Iliescu.

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii. În 2005, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor, drept cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. Avea 66 de ani și 8 luni atunci, iar acum are are 84 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net