Fiica Adrianei Iliescu, rezultat extraordinar la Bac. Vrea să studieze la două facultăți

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, a devenit șefă de promoție a absolvenților Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din București, fiind eleva care a obținut cele mai bune rezultate dintre toți colegii ei. La Bac, adolescenta a avut note peste 9, iar acum vrea să urmeze exemplul mamei sale în ceea ce privește cariera. 

image

Eliza nu a împlinit încă 18 ani, dar este deja foarte focusată pe viitorul ei și pe ce drum vrea să urmeze în viață. Eleva a finalizat cu brio o etapă importantă, după multă muncă depusă, fiind mereu un copil silitor.  

Adriana Iliescu are toate motivele să fie extrem de mândră de copila ei, căci fata a luat examenul de bacalaureat la Limba Română cu nota 9.80, iar la istorie și la materia opțională a luat tot nota 9. 

Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.

În urmă cu câțiva ani, Eliza a dezvăluit că i-ar plăcea să devină profesoară asemenea mamei sale și să urmeze chiar două facultăți, Facultatea de Litere și Facultatea de Filozofie. Se pare că visul ei este pe cale să se împlinească căci la examenul de Bacalaureat a luat aproape notă maximă la Limba și Literatura Română. 

Vezi și: Ce-au trecut anii! Fiica celei mai bătrâne mame din România dă Evaluarea Națională

"Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie.

Am decis să urmez modelul mamei și, cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei" spunea fata.

Cum a reacționat Adriana Iliescu când fiica ei a întrebat-o de tată

Adriana Iliescu, de profesie cadru universitar, a devenit la de 66 de ani cea mai în vârsta femeie care a dat vreodată naștere unui copil, iar la vremea aceea a intrat în Cartea Recordurilor. 

Mama Elizei a rămas însărcinată prin inseminare artificială. Curiozitatea copilei a pus-o în dificultate pe vârstnica mamă, atunci când, fiica ei a întrebat-o în urmă cu mai mulți ani, despre identitatea tatălui. 

Adriana Iliescu a ezitat să-i explice situația și a i-a oferit un răspuns vag, gândindu-se că adolescenta nu este pregătită pentru a afla adevarul. 

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară.

Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a dezvăluit Adriana Iliescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg