Cum o răsfață Adriana Iliescu pe fiica sa, pentru notele bune de la facultate. Ce recompense primește Eliza: „Sunt foarte mulțumită de ea”

#Exclusiv Click!

Adriana Iliescu (84 de ani), cea mai bătrână mamă din România, are cu ce se mândri în viață și anume cu fiica sa, Eliza (18 ani) care este o studentă model la facultate. Notele bune pe care le obține în urma examenelor, dar și cumințenia de care dă dovadă, o determină pe fosta profesoară universitară de limba și literatura română să o aștepta acasă cu tot felul de prăjituri delicioase drept recompensă!

Adriana Iliescu a surprins pe toată lumea cu povestea sa de viață! Asta pentru că la vârsta de 68 de ani, fosta profesoară de limba română a ales să aducă pe lume primul său copil pe care acum îl iubește ca pe ochii din cap.

Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România, a devenit acum o adevărată domnișoară și reprezintă mândria mamei sale având în vedere că adolescenta a terminat clasa a 12-a cu media 9.50 și acum este studentă la două facultăți, dintre care una cu taxă: Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, specializarea limba şi literatura română, dar și Facultatea de Filosofie. Toate aceste performanțe la învățătură sunt răsplătite de mămica cea mândră!

„Eliza este la examen acum. Sunt foarte mulțumită de ea. Vineri a avut de predat și un referat și tot așa. Suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă. Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Citește și - Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, când a întrebat cine e tatăl ei. Cum a reacționat Eliza

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Astazi a mai avut un examen la facultate, așa că de dimineață m-am trezit și i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește în casă, sunt tare mândră de ea. Eu nu știu să pregătesc spaghete bolognese și le face Eliza”, a declarat pentru Click! Adriana Iliescu.

Cea mai bătrână mamă, în cartea recordurilor

Adriana Iliescu a reușit să intre în cartea recordurilor în 2005, după ce a devenit mamă la vârsta de 68 de ani și opt luni prin inseminare artificilă. Aceasta, în trecut, a avut profesia de profesor universitar de literatură, dar în același timp a scris mai multe cărți ce conțin povești pentru copii.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară”, spunea Adriana Iliescu pentru Click! în trecut.

Click! spune

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic pentru că ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi. Astfel, că specialiștii spun că Adriana Iliescu este mai degrabă o mamă purtătoare de făt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net