Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, un Crăciun sărac. Din păcate, doar atât vor pune pe masă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Iliescu (84 de ani) a uimit o lume întreagă în urmă cu 18 ani! Fosta profesoară de limba română a reușit să intre până și în Cartea Recordurilor, după ce la vârsta de 66 de ani a adus pe lume primul său copil. Timpul a trecut și iată că cele două sunt fericite una lângă cealaltă, chiar dacă situația lor financiară nu este una bună. Mama și fiica așteaptă modest sărbătorile de iarnă.

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, sunt cele mai bune prietene! “Cea mai bătrână mamă din România” a declarat pentru Click! că duc un trai modest, însă lipsa banilor nu le afectează emoțional pe cele două.

Vezi și: Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei când a întrebat cine e tatăl ei. Cum a reacționat Eliza

„O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie...la curățenie, dar și la mâncare.

Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru.

Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este.”, a declarat, pentru Click!, Adriana Iliescu.

Iată și: Din ce venit își întreține Adriana Iliescu fiica: «O pensie amărâtă» Eliza împlinește 17 ani!

Andriana Iliescu: „Sunt o mămică mândră”

Eliza este mândria mamei sale! Adolescenta a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, anul trecut. Astfel că, rezultatele bune de la școală au propulsat-o pe adolescentă să fie acceptată la două facultăți din București.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a mai spus Adriana Iliescu, pentru Click!.

Click! spune

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatură, însă este și autoarea mai multor cărți de povești pentru copii. Aceasta a intrat în atenția tuturor și a ajuns și în Cartea Recordurilor, în 2005, după ce a născut-o pe fiica sa la vârsta de 66 de ani și opt luni prin inseminare artificială. 

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară.

Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul.”, ne spunea Adriana Iliescu, în urmă cu câteva luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net