Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România și fiica ei, Eliza, vacanță la munte. Cum au fost surprinse

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, a intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu 19 ani, când a devenit mamă pentru prima oară, la vârsta de 66 de ani. În această poveste extraordinară de dragoste și determinare, Adriana și fiica sa, Eliza, continuă să ne inspire cu rezistența și bucuria lor de viață. Aflată acum la vârsta de 85 de ani, Adriana Iliescu și-a văzut fiica crescând și reușind în viață, iar recent au fost surprinse într-o escapadă la munte, arătând lumii că vârsta este doar un număr.

Adriana Iliescu și fiica sa. Foto: arhiva personală.
Adriana Iliescu și fiica sa. Foto: arhiva personală.

O pauză de la aglomerația Capitalei

Recent, Adriana Iliescu și Eliza au fost surprinse de paparazzi  în timp ce se plimbau pe străzile pitorești din Bușteni. Cele două au decis să fugă de aglomerația din București și să se relaxeze la munte pentru câteva zile. La vârsta de 85 de ani, Adriana pare să fie într-o formă fizică și mentală excelentă, iar legătura puternică dintre ea și Eliza este evidentă în fiecare pas pe care îl fac împreună. Pentru a putea vedea fotografiile cu cele două click AICI.

De la recorduri la realizări personale

Adriana Iliescu a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 66 de ani, atunci când a adus pe lume-o minune numită Eliza Maria Iliescu. Cu toate că Eliza nu este copilul biologic al Adrianei Iliescu, legătura dintre ele este una puternică și neclintită. Cu ambiția și susținerea mamei sale, Eliza a crescut și a devenit o tânără eminentă.

Eliza, studență la două facultăți de prestigiu

În prezent, la vârsta de 19 ani, Eliza este studentă la două facultăți de elită din București: Facultatea de Litere și Facultatea de Științe Umane. Pasul său hotărât spre succes și dorința de a învăța sunt inspiratoare. Cu materiile preferate fiind Limba Română și Filosofia, Eliza își dorește să devină profesoară de limba română și engleză. Ambițiile sale academice și dedicarea ei sunt cu siguranță sursă de mândrie pentru mama sa și o sursă de inspirație pentru noi toți.

Povestea Adrianei Iliescu și a fiicei sale Eliza este una care ne amintește de puterea dragostei și determinării umane. Cu fiecare zi care trece, ele demonstrează că vârsta nu este o barieră pentru a-ți îndeplini visele și că dragostea necondiționată și sprijinul pot învinge orice obstacol. Într-o lume plină de provocări, povestea lor rămâne un far de lumină, iluminând calea pentru toți cei care întâmpină provocări în viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net