Ce face Adriana Iliescu pentru a scăpa de caniculă. La ce soluție apelează cea mai bătrână mamă din România

#Exclusiv Click!

Adriana Iliescu (84 de ani), supranumită și „cea mai bătrână mamă din România”, a declarat pentru Click! că atât ea cât și fiica sa Eliza, în vârstă de 19 ani, reușesc să facă față cu stoicism temperaturilor ridicate de afară pentru că ziua preferă să stea în casă la umbră iar seara să meargă împreună prin parc la o plimbare, la aer curat.

Adriana Iliescu a reușit să șocheze o lume întreagă și să intre în Cartea Recordurilor după ce, la vârsta de 66 de ani, a născut prin inseminare artificială o fetiță perfect sănătoasă de care are grijă într-un mod exemplar. 

Cum face față Adriana Iliescu caniculei de afară 

Pentru că temperaturile din această perioadă sunt foarte ridicate și multe persoane se plâng de faptul că este foarte cald și nu știu ce să mai facă și unde să se adăpostească împotriva razelor solare destul de puternice, Adriana Iliescu ne-a mărturisit că gradele ridicate din termometre din această perioadă nu prea le dau bătăi de cap.

„Ne descurcăm noi două, nu este problemă. Seara, în perioada aceasta, mai ieșim amândouă să ne plimbăm prin parc, la aer curat. Nu ne plângem de căldură. În rest, ne-am propus să facem o curățenie de vară generală în casă și cam atât.

Eliza, fiica mea, este și ea bine. A terminat ambele facultăți cu bine, este un copil model, mă ascultă, mă ajută foarte mult și învață la fel de mult și bine”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

 Click! spune

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic pentru că ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi. Astfel, specialiștii spun că Adriana Iliescu este mai degrabă o mamă purtătoare de făt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net