Alertă în Capitală! Un bărbat a înjunghiat două femei și amenință că se aruncă de la etajul 8

Este alertă în Capitală! Un bărbat și-a înjunghiat concubina și a rănit o altă femeie care a încercat să intervină între cei doi, iar acum amenință că se va sinucide! Acesta spune că se va arunca de la balconul apartamentului de la etajul 8, unde se află chiar acum, în Sectorul 1 al Capitalei! Autoritățile sunt la fața locului, iar negociatorii poliției încearcă să îl facă pe bărbat să se răzgândească.

Negociatorii Poliției au ajuns la fața locului
Negociatorii Poliției au ajuns la fața locului

Autoritățile din Capitală sunt în alertă din cauza unui bărbat care amenință că se va arunca de la balconul apartamentului său, situat la etajul 8, în Sectorul 1 din Capitală! Se pare că acest episod șocant a început chiar de duminică seara, când Poliția a fost alertată că o femeie a fost atacată cu un obiect tăietor-înțepător, potrivit celor de la Adevărul.

Victima ar fi fost chiar concubina bărbatului, iar suspectul a atacat și o altă femeie, prietenă cu iubita sa, care a încercat să intervină între cei doi și să aplaneze conflictul. Aceasta a fost rănită în zona antebrațului de către bărbatul care acum amenință să se arunce de la balcon.  

Autoritățile sunt în alertă în Capitală

Din nefericire, se pare că martori la acest episod șocant de violență au fost și doi copii. Este vorba despre fiica concubinei bărbatului, în vârstă de numai 9 ani, cât și fiul celei de a doua victime, în vârstă de 14 ani. În cele din urmă, cele 2 femei, cât și copii lor, au reușit să fugă din apartament și să ceară ajutorul autorităților.

Victimele au primit primul-ajutor de la polițiștii Secției 1, care au venit rapid la fața locului. Cea de-a doua victimă nu a dorit să meargă la spital, în timp ce concubina agresorului a necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Între timp, bărbatul s-a baricadat în apartament și amenință să se arunce de la balcon.

La fața locului au sosit deja negociatorii Poliției, cât și pompieri, iar cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB au deschis deja un dosar penal în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net