Anunț important pentru români! Vremea se schimbă radical începând de astăzi

Anunț de interes pentru români! Meteorologii au oferit prognoza meteo actualizată, care anunță schimbări drastice începând de astăzi.

Se schimbă vremea în România / foto: Pixabay
Se schimbă vremea în România / foto: Pixabay

Veștile ANM nu sunt unele favorabile acestei perioade din an. Începând din seara zilei de astăzi, vremea se va schimba radical. La începutul săptămânii viitoare se vor resimți temperaturi scăzute în termometre, potrivit Antena 3 CNN.

Meteorologii au făcut anunțul! La ce ne așteptăm începând de astăzi

Vremea se va schimba începând de astăzi. În Carpații Meridionali și de Curbură, cât și în  sunt preconizate ploi. Temperaturile din termometre rămân sunt la valori optime acestei perioade. În localitatea Rădeană Gura Hord se înregistrează 19 °C. În schimb, în Mahmudia, vremea este mult mai rece: 9 °C.

Vremea se schimbă de săptămâna viitoare

Începutul săptămânii viitoare ploile își vor face apariția în nord-vestul și vestul țării, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare să se extindă în majoritatea regiunilor. Vremea va fi instabilă, cu înnorări temporar accentuate. În jumătatea de vest a țării vor exista și descărcări electrice, izolat cantități de apă și condiții de grindină.

Vremea la munte

Precipitații mixte vor fi la nivel înalt. Vântul va bate moderat, însă cu accentuări pe crestele montane, în zona Moldovei și a Banatului. Maximele vor atinge între 14 °C și 20 °C, iar minimele vor oscila între 3 și 10 grade.

Vremea în București

Luni după-amiază, cerul va fi variabil, însă cu înnorări temporare. Există probabilitatea ca după-amiază și în timpul nopții să existe averse. Vântul va bate slab și moderat. Maxime va fi de 18...20 grade Celsius și minima de 7...9 grade.

Vremea va fi instabilă şi în continuare

Cum se va schimba vremea / foto: Pixabay
Cum se va schimba vremea / foto: Pixabay

Meteorologii anunță în continuare vreme instabilă. În cea mai mare parte a țării vor fi înnorări accentuate și averse, iar pe arii restrânse sunt în soțite de descărcări electrice.

Izolat, vântul va bate slab și moderat, iar în timpul ploilor se va intensifica, pentru o scurtă durată de vreme, în timpul ploilor.

Condiții de grindină și cantități însemnate de apă vor fi izolat în mai multe regiuni ale țării. Maximele înregistrate se vor încadra între 13 și 20 de grade, iar minimele între 4 și 10 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net