Apelul disperat al mamei artistei DJ Lalla cu o săptămână înainte ca fiica ei să moară: „Vă rog frumos...”

Trupul neînsuflețit al Laurei Roşca, cunoscută ca „DJ Lalla”, a fost găsit pe plajă, joi, în staţiunea Mamaia. Tânăra era îmbrăcată sumar, dar nu de plajă, și purta mai multe bijuterii. Sunt anchete după moartea misterioasă a artistei în vârstă de 34 de ani. Cu o săptămână înainte ca fiica ei să moară pe plaja din Mamaia, mama ei a lansat un apel disperat, într-o postare pe Facebook.

Apelul disperat al mamei artistei DJ Lalla cu o săptămână înainte / Foto: Facebook
Apelul disperat al mamei artistei DJ Lalla cu o săptămână înainte / Foto: Facebook

Sunt anchete după moartea misterioasă a artistei DJ Lalla, Laura Roșca, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia Nord, joi, 28 septembrie, de câţiva turişti care se plimbau. A fost identificată după tatuajele pe care le avea, dar și după o brățară pe care o purta. Ea era originară din Turda, dar locuia și lucra în București, și era cunoscută pentru talentul ei ca DJ, fiind urmărită de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare. 

Cu nouă zile înainte ca fiica ei să moară pe plaja din Mamaia, mama ei a lansat un apel disperat, într-o postare pe Facebook, pe grupul „Vă ajutăm din Turda”, în care cerea recomandări pentru medici neurologi și psihiatri care să ofere consultații la domiciliu.  

Tatăl Laurei Roșca a sugerat că aceasta ar fi putut lupta cu depresia  

Scria mama artistei pe Facebook pe data de 19 septembrie / Foto: Facebook
Scria mama artistei pe Facebook pe data de 19 septembrie / Foto: Facebook

Vă rog frumos să îmi recomandați un medic neurolog și un medic psihiatru care fac consultații la domiciliul pacientului, contra cost, în Turda”, scria femeia pe Facebook pe data de 19 septembrie. 

Joi seară, mama tinerei a ajuns la Constanța, de unde urmează să ridice trupul fiicei ei. De asemenea, tatăl Laurei Roșca a văzut-o ultima dată în urmă cu trei luni și spune că fiica lui mai consuma alcool uneori și se lupta cu depresia. Se pare că tânăra DJ s-a confruntat cu momente dificile în ultima perioadă și a urmat un tratament pentru depresie, inclusiv ședințe online cu specialiști. Aceasta publicase pe Instagram înainte cu numai câteva zile de la tragedie, printre altele, și tag-ul „Fvckdepression"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net