Tenerife sau Mamaia? Comparația surprinzătoare pe care a făcut-o un american între litoralul românesc și cel spaniol: „O ticăloșenie”

Un turist american și-a dorit să meargă într-o vacanță în Tenerife, una dintre stațiunile de lux din Europa. Însă, ajuns acolo, bărbatul a avut parte de un șoc de zile mari, care i-a stricat toată vacanța! În cele din urmă, turistul a ajuns în România, la Mamaia, iar comparația pe care a făcut-o cu Tenerife a surprins pe mulți.

Turistul a ajuns atât la Mamaia cât și în Tenerife
Turistul a ajuns atât la Mamaia cât și în Tenerife

Cei mai mulți dintre noi avem impresia că Tenerife este una dintre destinațiile de lux din Europa. Ei bine, Daniel, un turist cu dublă cetățenie (română și americană), cu siguranță a avut această opinie, așa că s-a hotărât să meargă într-o vacanță de vis în Tenerife.

Însă, odată ajuns acolo, potrivit celor de la Adevărul, bărbatul a descoperit că pereții din camera sa de hotel erau plini de mucegai, iar în jur era un miros înțepător! După ce a făcut reclamație, hotelul i-a propus fie să se mute la un hotel mult mai departe de plajă, sau să mai aștepte o săptămână până când se eliberează altă cameră.

„Nu mi-a venit să cred. Eram pentru a treia oară în Spania și a pentru a doua oară în Tenerife, dar nu mai pățisem niciodată una ca asta. O ticăloșie revoltătoare, îmi venea să plec pur și simplu, dar nu puteam nici să renunț la banii pe care îi plătisem deja și nici nu voiam să fac circ și să caut cine poate obliga hotelul să mă despăgubească”, a spus românul, revoltat de situație.

Comparație surprinzătoare între litoralul românesc și cel din Spania

După acest episod nefericit, la câteva luni distanță, bărbatul încă își dorea o vacanță fără stres și probleme, iar de data aceasta a ales să vină la noi în țară, la Mamaia.

„Mamaia nu e Tenerife, dar să știți că are frumusețile ei. Unii o compară cu Ibiza. Și nu e că sunt și român, dar e frumoasă. Aș spune că sunt multe cluburi cochete și fete frumoase din toată lumea. Pentru americani e un pic mai greu de ajuns, pentru că nu există zboruri directe spre România. Se poate ajunge însă din Londra, Paris sau Frankfurt oricând într-un mare oraș românesc cum e capitala București, Cluj sau Iași. Apoi, dacă se vrea să se ajungă pe litoralul românesc, e de preferat să se zboare la București, iar de acolo se ajunge relativ ușor cu trenul, cu autocarul sau cu o mașină închiriată”, a scris bărbatul, mult mai mulțumit de experiența de la Mamaia, decât cea din Tenerife.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net