Ultimul mesaj transmis de DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Ce a postat cu o zi înainte să moară

O tânără care a fost găsită moartă pe plajă, joi, în staţiunea Mamaia, a fost identificată ca fiind Laura Roşca, cunoscută ca „DJ Lalla”. Cea care își spunea DJ Lalla era îmbrăcată sumar, dar nu de plajă și purta mai multe bijuterii. Aceasta postase pe Instagram înainte cu numai câteva zile de la tragedie.

Laura Claudia Roșca avea 34 de ani Foto: Facebook
Laura Claudia Roșca avea 34 de ani Foto: Facebook

Laura Roșca postase pe Instagram

Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, renumită sub numele de scenă DJ Lalla și cunoscută pentru talentul ei ca DJ, era originară din Turda, dar locuia și lucra în București. Ultima sa postare pe contul de Instagram a fost făcută cu doar câteva zile înainte de tragedie, scrie Antena3 CNN.ro.

Aceasta a inclus un videoclip cu ea în prim-plan și un mesaj audio în limba engleză: „Enjoy every moment you have because in life there are no rewinds, only flash-backs. Make sure it’s all worth it!". (Bucurați-vă de fiecare moment pe care îl aveți, pentru că în viață nu există reluări, doar amintiri. Asigurați-vă că merită totul!").

Cu titlul "Make sure it’s all worth it!" și cu hashtag-urile #fvckdepression, #lalla, #lallaland, #wonderlust, #motherofdragons, #ballauri, #standtall, #itdoesgetbetter.

Cu ce se lupta Laura Roșca 

Tatăl Laurei Roșca, profund afectat de pierderea fiicei sale, a sugerat că aceasta ar fi putut lupta cu depresia și, posibil, cu alcoolismul. Se pare că tânăra DJ s-a confruntat cu momente dificile în ultima perioadă și a urmat un tratament pentru depresie, inclusiv ședințe online cu specialiști. Mama sa a cerut ajutor de la psihologi și specialiști pe rețelele de socializare, încercând să găsească sprijin pentru fiica sa.

Laura a fost găsită decedată pe plajă, în Mamaia 

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Prietenii ei vorbesc despre un deces în familia Laurei, în urma căruia artista ar fi fost extrem de afectată. Pe reţelele sociale poza mereu veselă, în timp ce era la radio sau plecată să mixeze în cluburile din ţară sau străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net