Cine este Camelia, femeia găsită moartă pe bancheta din spate a mașinii. Avea o carieră de succes, iar patru copii o așteptau acasă

Ultima actualizare:

Femeia din Focşani care a fost găsită decedată în propriul autoturism, pe bancheta din spate, era o antreprenoare locală de succes. Descoperirea a fost făcută chiar de către soțul acesteia. Cei doi ar fi avut o relație de peste 20 de ani împreună și patru copii. 

Soțul a fost cel care a anunțat dispariția femeii Foto: Shutterstock
Soțul a fost cel care a anunțat dispariția femeii Foto: Shutterstock

Cine era femeia găsită decedată

Camelia Tuvene avea 32 de ani și era o antreprenoare de succes. Avea un salon de înfrumuseţare şi o curăţătorie de încălţăminte. Femeia era împreună cu soţul ei încă de la 14 ani şi aveau împreună patru copii, trei fetiţe şi un băieţel, scrie Observatornews.ro.

Soțul și-a găsit femeia decedată

În urmă cu câteva zile, după ce femeia nu a mai venit acasă, soţul ei a dat-o dispărută. Bărbatul s-ar fi îngrijorat în momentul în care nu a reuşit să o contacteze.

Din păcate, Camelia a fost găsită moartă, luni, 25 septembrie, pe bancheta din spate a unei maşini, în faţa Mausoleului Eroilor din cartierul Sud din Focşani, chiar de către soțul ei. Acesta a fost și cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Anchetatorii aşteaptă rezultatul necropsiei. La prima vedere nu păreau a fi urme de violenţă pe trupul femeii, dar rămâne de văzut ce vor constata medicii legişti cu privire la cauza decesului. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.  

Româncă găsită decedată în portbagajul unei mașini 

Anul trecut, o româncă a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, care era parcată în faţa unui magazin, în oraşul Desenzano din Italia. Românca, rezidentă în oraşul Biella (vest de Milano), fusese dată dispărută pe 29 iulie, atunci când a fost văzută ultima dată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi carabinierii, care au găsit trupul unei femei în portbagajul maşinii. Ea a fost identificată drept o româncă în vârstă de 50 de ani, care fusese dată dispărută de familie.

Anchetatorii au descoperit că românca a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Prima pistă este cea a unei sinucideri, mai ales că femeia a mai avut şi alte tentative de suicid în trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net