Femeie în viaţă, declarată decedată. Totul era pregătit pentru înmormântare. „Am primit un telefon că a înviat”

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

O femeie în vârstă de 89 de ani din Braşov a fost declarată decedată, însă la pompe funebre au constatat că aceasta este în viaţă, transmite publicaţia Braşov.net. Deşi aceasta figura, oficial, drept moartă, era în acelaşi timp internată într-un spital şi primea îngrijiri medicale.

Femeia se află în îngrijirea unui asistent personal, care, după ce a observat că bătrâna nu se mai mișcă și nici nu mai răspunde, a sunat medicul. Doctorul s-a deplasat la fața locului și ar fi declarat decesul, deși femeia era în continuare în viață.

„S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: „Da, este moartă”. „Ce-am de făcut, doamna doctor?”. „Ce să faceţi, vedeţi ce faceţi, cum faceţi, trebuie să veniţi să vă dau un certificat”, povesteşte îngrijitoarea.

După obţinerea certificatului, au început pregătirile pentru înmormântare, inclusiv săparea gropii.  „Noi ne-am apucat de groapă şi pe urmă am primit telefon de la administraţia bisericii să ne oprim, că femeia a înviat”, povesteşte groparul, citat de Brasov.net.

Ulterior, angajaţii de la pompe funebre sunt cei care şi-au dat seama că bătrâna nu este moartă. Aceasta a fost dusă la spital unde medicii au constatat că este de fapt, paralizată.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că în urma solicitării unei examinări medicale privind posibilul deces al femeii de 89 de ani, s-a eliberat un act prin care s-a constatat decesul persoanei, transmite IPJ Braşov.  Poliţiştii au deschis un dosar in rem pentru neglijenţă în serviciu şi vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
index webp
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg