Astăzi a început greva generală la Poșta Română! Anunțul important pentru pensionarii care așteaptă banii

Începând de astăzi, 1 aprilie, a început greva generală la Poșta Română! Compania a comunicat că face tot posibillul pentru depășirea acestui conflict cu SLPR. Undeva în jur de 2 milioane de pensionari își primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română”.

Astăzi începe greva generală / foto: Inquam Photos
Astăzi începe greva generală / foto: Inquam Photos

Printr-un comunicat oficial, Poșta Română a informat că a încercat rezolvarea problemelor, însă cererea lor de mediere a fost refuzată de către reprezentanții Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România. Negocieri intense au existat încă de anul trecut, însă, din păcate, din cauza faptului că nu s-a ajuns la niciun rezultat, SLPR a hotărât declanșarea unei greve generale.

„Compania a solicitat medierea, însă reprezentanţii SLPR au refuzat acest lucru. În contextul în care negocierile intense purtate încă de la finalul anului trecut între Compania Naţională „Poşta Română” şi SLPR nu au ajuns la un rezultat, iar SLPR a decis declanşarea grevei generale a unei părţi a angajaţilor”, a informat Poșta Română, conform news.ro.

Ce se întâmplă cu pensiile românilor

Din fericire, Poșta Română a confirmat că pensionarii își vor primii drepturile sociale la timp, până în data de 15 aprilie. Undeva în jur de 2 milioane de pensionari se află în situația de a primii drepturile sociale prin intermediul poștei.

„Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, aşa cum ne-am asumat angajamentul!”, a comunicat Poșta Română.

De asemenea, Poșta Română a mai precizat și faptul că undeva în jur de 80% dintre angajați continuă să își îndeplinească atribuțiile de serviciu. Numai 20% dintre angajați au aderat, în scris, la conflictul de muncă.

„Compania Naţională „Poşta Română” a luat toate măsurile necesare, la nivelul conducerii şi va depune în continuare toate eforturile pentru a depăşi acest conflict colectiv de muncă. Acum ţine doar de reprezentanţii SLPR să ia cele mai bune decizii pentru angajaţii pe care îi reprezintă”, a mai precizat compania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net