Un polițist din Olanda a dezvăluit câți bani fac cerșetorii români: „Fiţi foarte atenţi"

Un polițist din Olanda a dezvăluit cât ajung cerșetorii români să câștige lunar. Mai mult, el lansează şi un avertisment pentru cetăţeni. Omul legii a făcut o postare pe Instagram. 

Câți bani fac românii din cerșetorie Foto: Shutterstock
Câți bani fac românii din cerșetorie Foto: Shutterstock

Ce a postat polițistul 

Polițistul olandez a făcut o postare pe Instagram, în care îi avertizează pe oameni cu privire la românii care cerșesc pe stradă. În imaginea postată de omul legii apar două cartoane, fiecare din ele cu câte un mesaj. „Sunt fără adăpost. Vă rog, ajutați-mă. Dumnezeu să vă binecuvânteze." Îmi e foarte foame. Ajutați-mă."

Totuși, polițistul a dezvăluit faptul că aceștia nu sunt atât de neajutorați pe cât vor să pară. Mai mult, acesta a spus că românii ajung să facă săptămânal chiar și 1.000 de euro din cerșetorie. „Oameni buni, vreau să atrag încă o dată atenția asupra acestui aspect. În continuare, întâlnim zilnic cerșetori români în centrul orașului. Acum sunt din nou doi. Ei lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați.

Nu le mai oferiți nimic! Pe lângă faptul că este ilegal, ei cauzează și probleme. Din motive de confidențialitate, nu pot spune foarte multe, dar majoritatea sunt cunoscuți foarte bine de poliție. Veniturile lor ajung de la câteva sute la chiar o mie de euro pe săptămână. Sunteți avertizați constant de poliție", scrie polițistul.

S-a prefăcut orb pentru a obține mila credincioșilor

Un tânăr care avea nevoie de bani pentru a juca la case de pariuri s-a prefăcut că este orb și a plecat la cerșit la Mănăstirea Cernica. Jandarmii care se aflau în patrulare în zona Mănăstirii Cernica au observat un comportament suspect al unui cerșetor care se afla în curtea lăcașului de cult. „

Unul dintre aceștia avea un baston specific persoanelor nevăzătoare, iar celălalt îl conducea către grupurile de persoane care mergeau la slujbă, pentru a cere diferite sume de bani. Jandarmii s-au apropiat și au observat că bărbatul "nevăzător" folosea bastonul într-o manieră atipică, fapt ce i-a determinat să îl legitimeze“, scria Jandarmeria Română.

Cu acest prilej, au fost descoperite mai multe carduri de la diferite case de pariuri, dar și un card bancar de culoare albastră. În momentul în care jandarmii i-au cerut să prezinte acel card, bărbatul în cauză l-a arătat fără ezitare, dovedind astfel că vede foarte bine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net