„Miracol” la Iași! Un cerșetor s-a ridicat din scaunul cu rotile la sosirea polițiștilor

Din păcate, cerșetoria este un fenomen încă prezent în țara noastră, chiar și pe străzile din cele mai mari și emblematice orașe românești. Iar pentru a reuși a reuși să convingă cât mai mulți trecători să le ofere bani, unii cerșetori apelează la diferite trucuri menite să inspire mila oamenilor.  

Întâmplarea a avut loc în Iași / foto: Poliţia Locală Iaşi
Întâmplarea a avut loc în Iași / foto: Poliţia Locală Iaşi

Din păcate, cerșetoria este un fenomen încă prezent în România, iar câteodată putem vedea cerșetori chiar și în mijlocul unora dintre cele mai importante orașe din țară. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, un cerșetor anume din centrul Iașiului chiar apela la o metodă menită să stârnească mila trecătorilor, pentru a-i convinge pe oameni să îi dea mai mulți bani.

Mai precis, se pare că acesta se prefăcea că nu poate merge și era nevoit să se deplaseze pe un scaun cu rotile. Cu toate acestea, imediat ce polițiștii au ajuns în zonă, cerșetorul a avut parte de un adevărat „miracol” și s-a ridicat din scaunul cu rotile.

Se prefăcea că nu poate să meargă

Se pare că bărbatul care a avut parte de însănătoșirea „miraculoasă” avea vârsta de 42 de ani, provenind din comuna Udești, județul Suceava. Autoritățile au confirmat că acesta nu are dizabilități, ci doar folosea scaunul cu rotile pentru a stârni mila trecătorilor. Se pare că bărbatul este un cunoscut al autorităților, care și în trecut l-au mai sancționat. Acum, el a fost depistat de către polițiști în curtea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, în timp ce polițiștii patrulau prin zonă.

„Pe 7 februarie 2024, când patrula de polițiști din cadrul Serviciului Intervenții a depistat, în curtea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, un bărbat care prin utilizarea unui scaun cu rotile încerca să câștige empatia trecătorilor pentru a-i oferi sume de bani. Bărbatul în cauză are vârsta de 42 de ani și este din comuna Udești, județul Suceava, nu prezintă dizabilități, acesta a mai fost depistat și sancționat de către polițiștii locali”, au informat, conform sursei, cei de la Poliția Locală din Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net