Taximetrist din București, devenit erou! Ce a făcut pentru un cerșetor a înmuiat inimile tuturor românilor

Faptă măreață înainte de sărbători! Gestul emoționant făcut de un taximetrist pe străzile Capitalei. Bărbatul a fost surprins ajutând o persoană în nevoie, iar internauții au fost impresionați și l-au lăudat pe rețelele de socializare.  

Taximetrist din București, devenit erou! / Foto: Facebook
Taximetrist din București, devenit erou! / Foto: Facebook

Un taximetrist a ajuns erou pe rețelele de socializare, după ce a fost surprins făcând o faptă bună pentru un cerșetor. Mai exact, văzându-l stând în frig, îmbrăcat doar cu un tricou și acoperit doar cu un cearșaf, cerând un ban pentru a se putea hrăni, taximetristul s-a dat jos din mașină și -a oferit tânărului geaca sa.

„Astăzi, într-o intersecție din București, în timp ce așteptam la semafor, am fost martoră la o întâmplare  care m-a impresionat profund și care mi-a oferit o lecție de viață , de bunătate și de omenie cum rar mai vezi în zilele noastre. Acest tânăr din prima imagine, vizibil afectat de probleme de sănătate, cerșea un bănuț, intr-o zi rece de decembrie, îmbrăcat fiind doar cu un tricou și acoperit cu acest cearșaf pe care îl ține în mână, când, domnul taximetrist a coborât din mașină și și-a scos geaca de pe el ca să i-o ofere tânărului.

Ce gest minunat! Ce faptă măreață! Un om simplu, dar cu o inimă atât de mare mi-a arăta încă o dată că omenia există și că sufletele bune ca ale sale încă există printre noi! Domnule taximetrist , ești un MARE OM! Meriți tot respectul și toată admirația noastră!. Poveste și poze: Andreea Moldoveanu”, este postarea care apare pe un grup de Facebook.

„Frumos gest, însă să știți că ...”

Taximetristul a fost lăudat pe rețelele de socializare / Foto: Facebook
Taximetristul a fost lăudat pe rețelele de socializare / Foto: Facebook

Răspunsurile din partea internauților nu au ezitat să apară. Oamenii l-au lăudat pe taximetrist: „Felicitări, bine că mai sunt și astfel de oameni care în preajma sărbătorilor fac un gest așa de bun”, „Atâta timp cât există oameni ca tânărul acesta, există și speranță. Sărbători binecuvântate om bun!”, „Merită toate aceste aprecieri tipul! Respect! M-aș bucura să ajungă postarea la compania unde lucrează!”, „Dacă ar fi mai mulți ca domnul, am trăi într-o lume mai bună!!! Felicitări domnului, un om simplu ca și mine și mulți. Cei bogați nu văd”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au ținut să îl felicite pe tânărul taximetrist.

Și totuși, au existat și cei care au susținut că persoana ajutată mâine se va întoarce la „muncă”, cu același cearșaf. Mai mult decât atât, acesta ar fi furat și un câine din fața unui supermarket: „Frumos gest, însă să știți că «tânărul» care cerșea un «bănuț» a furat din fața unui MegaImage un cățel lăsat în lesă, apoi se plimba cu el printre mașini sub pretextul că ia mâncare pentru el. Aveți grijă cui faceți un bine”,

„Gestul chiar a fost frumos, păcat că diseară o să dea geaca pe o bilă și mâine tot cu cearșaf vine pe el la treabă, „Tot respectul pentru taximetrist! Dar acel tânăr cu siguranță acea geaca a dat-o la Unirii pe două plicuri”, „Acest cerșetor se va duce mai încolo, va scoate geaca și va apărea iarăși dezbrăcat pentru a impresiona. Asta-i este meseria”, sunt și alte comentarii lăsate de unii internauți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net