Misterul morții unui top model și a fiicei sale de 15 ani. Au fost găsite învelite în cearșaf

Irina Dvizova, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită moartă pe un câmp, în afara orașului Bodrum, în Turcia. Lângă ea se afla și fiica acesteia, Dayana, de doar 15 ani. Principalul suspect în acest caz este fostul soț al Irinei, asta pentru că cei doi ar fi avut o dispută privind custodia fiului cel mic. 

Misterul morții unui top model și a fiicei sale de 15 ani. Foto: colaj/Facebook
Misterul morții unui top model și a fiicei sale de 15 ani. Foto: colaj/Facebook

Dubla crimă ar putea avea legătură cu o dispută 

Dubla crimă a declanșat o vânătoare internațională de oameni, deoarece fiul Irinei, Makar, în vârstă de cinci ani, este dispărut. Poliția a percheziționat vila modelului rus, după ce membrii familiei au raportat că cele două sunt de negăsit, conform The Sun.

Modelul se adresase unui tribunal din Moscova, în luna iunie, pentru a-l împiedica pe fostul ei soț, lituanianul Andrey Kuslevich, în vârstă de 45 de ani, să aibă acces la băiat. Anchetatorii au găsit sânge pe canapea, în timp ce filmările de pe mai multe camere de supraveghere i-au condus pe versantul dealului, unde trupurile lor au fost aruncate.

Una dintre principalele teorii ale poliției turce este că dubla ucidere ar putea fi legată de o dispută privind custodia fiului Irinei. Makar, care ar fi fost în țară, este acum dispărut în urma dublei crime.

Poliția ar fi cerut ajutor de la Interpol pentru a-l urmări pe Kuslevich și pe băiatul despre care se crede că ar fi cu el. Irina și fiica ei au fost date dispărute în urmă cu câteva zile, după ce prietenii și rudele nu le-au putut contacta. Autoritățile au fost alertate după ce antrenorul de fitness al modelului a mers la vilă și a constatat că ușa fusese deschisă forțat.

Ea este Irina Dvizova, femeia găsită moartă Foto: Facebook
Ea este Irina Dvizova, femeia găsită moartă Foto: Facebook

Mama a trei copii lucrase recent ca agent imobiliar în Bodrum, potrivit rapoartelor. Fiica ei era tiktoker cu aproximativ 30.000 de abonați și își propunea să calce pe urmele mamei sale ca model.

Bărbatul a fost căutat în Rusia după ce evadase din arest

Diplomații ruși din Turcia sunt în contact cu forțele de ordine în legătură cu moartea mamei și a fiicei sale. Dayana a postat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care spunea că ea și mama ei au zburat la Istanbul pentru aniversarea ei de 15 ani. Kuslevich, al doilea soț al Irinei, a fost agent de pază pentru un om de afaceri ucrainean. El a fost căutat în Rusia după ce a evadat din arest. Fiul mai mare al Irinei, David, în vârstă de 20 de ani, a spus că mama lui „nu i-a permis să comunice cu copilul”„Ultima dată când am vorbit cu mama și sora mea a fost joi. Nu am observat nimic ciudat la mama mea”, a povestit David, potrivit The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net