Atac mafiot în Capitală. Patronul unui lanț de restaurante, bătut și împușcat de o bandă de motocicliști

Un atac șocant de de o gravitate extremă a avut loc în București miercuri seara. S-a întâmplat în Sectorul 2 al Capitalei, în timp ce omul de afaceri vizat de atac se afla împreună cu un un alt bărbat pe terasa unuia dintre restaurantele pe care le deține în zona Foișorul de Foc. Amândoi au fost bătuți, iar patronul a fost și împușcat.

Sursa foto: Captură video Observator News
Sursa foto: Captură video Observator News

Banda, formată din 10 motocicliști

În timp ce bărbații se afau la masă și-au făcut apariția mai mulți motocicliști, potrivit unor informații de la fața locului, ar fi fost 10 bărbați pe motociclete. Unul dintre ei a scos un ciocan pe care l-a aruncat în direcția patronului și a fost rănit.

Apoi, ar fi coborât de pe motor și, împreună cu alți motocicliști i-ar fi atacat pe cei doi bărbați cu pumnii și cu picioarele. Înainte să demareze în trombă, unul dintre membrii bandei ar fi tras și cu un pistol cu bile, tot în direcția patronului vizat de atac.

Totul s-a întâmplat în plină stardă în văzul a zeci de clienți care se aflau pe terasă și a trecătorilor. Agresorii au dispărut rapid din zonă imediar după atac.

Echipajele de poliție și-au făcut imediat apariția în zonă.

Cei doi bărbați au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Floreasca, anunță știrile TVR.

Motocidcliștii ar fi de naționalitate străină

Este în desfășurare o anchetă. Ahnchetatorii încearcă s-ă afle cine sunt atacatorii de pe motociclete. Potrivit unei informații aceștia nu ar fi de naționalitate română.

La fața locului, polițiștii au stat de vorbă cu martorii și cu personalul restaurantului în încercarea de a afla cât maui multe detalii despre atacul mafiot.

Agresorii nu au fost încă identificați și nu se cunosc detalii despre motivul atacului. Aceștia sunt în continuare căutați de oamenii legii. Este posibil ca imaginile surprinse  de camerele de supraveghere montate din zonă să fi surprins atacul și să ajute în elucidarea acestui atac șocant. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net