Imagini cu atacul asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba. Agresorul a dat târcoale cafenelei timp de câteva zile

Ultima actualizare:

Unul dintre patronii cunoscutului lanț de cafenele și cluburi Nuba a fost înjunghiat pe stradă, apoi atacatorul a dispărut. S-a întâmplat în cartierul Dorobanți, o zonă selectă a Capitalei. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Individul periculos a reuşit să fugă, este încă în libertate, iar poliţia îl caută.

Jean Sasu a fost înjunghiat în fața localului pe care îl conduce Foto: Facebook
Jean Sasu a fost înjunghiat în fața localului pe care îl conduce Foto: Facebook

Cum s-a întâmplat totul

Atacul a avut loc joi, 20 aprilie, la cafeneaua de lux plină de clienţi din zona Dorobanţi. Individul, un cetăţea străin, spun martorii, l-a aşteptat pe unul din patronii localului, Jean Sasu.

Atacatorul, care stătea la o masă, s-a ridicat brusc şi a aleargat în urma lor. A scos cuţitul din mânecă şi s-a năpustit asupra lui Jean Sasu. Nu ar fi avut nicio ceartă sau altă altercaţie înainte, povestesc îngroziţi clienţii care au asistat la întreaga scenă. Imediat după atac, agresorul a luat-o la fugă. Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Bărbatul l-a pândit pe patron timp de câteva zile

Bărbatul a dat târcoale cafenelei încă de câteva zile, spun acţionarii localului. Cu o pălărie trasă pe ochi şi un hanorac larg ca să fie cât mai greu de recunoscut.

Joi, s-a aşezat pe terasă, a vorbit în engleză cu chelnerul şi şi-a dus planul la capăt. Cei doi nu s-ar fi cunoscut, spun patronii, care nu-şi explică gestul şocant: ,,Nu e vorba de niciun scandal. E cineva care îl urmăreşte de două zile. A fost pur şi simplu victima unei înjunghieri. Nu ştim, nu cunoaştem. L-am văzut în faţă de o sută de ori. Îl pot recunoaşte". 

Cine este Jean Sasu 

Jean Sasu a ajuns de urgenţă la spital cu o rană care nu îi pune viaţa în pericol. Poliţia încă îl caută pe atactor. Jean Sasu are 36 de ani şi este unul dintre tinerii care şi-au transformat visurile în afaceri de milioane de euro. A trecut rapid de la meseria de casier la director de bancă, iar acum acţionar la cluburile exclusiviste din Capitală, Mamaia şi Poiana Braşov. 

Cluburi frecventate de mii de tineri pentru şampanii fine aduse cu roaba. Localuri în care luxul şi opulenţa dictează, unde invitaţii care vin cu elicopterul sau măcar în bolizi de sute de mii de euro. Preţul distracţiei e unui ameţitor, notele de plată sar uneori de 50.000 de euro.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net