Atenție! Minore acostate de indivizi dintr-o mașină neagră, lângă București. Poliția a intrat pe fir

Lucruri îngrijorătoare se întâmplă lângă București, la Săftica. Poliția a intrat în alertă după ce un mesaj postat pe o rețea socială anunța că mai multe fete minore au fost acostate de indivizi aflate într-un autovehicul de culoare neagră. Femeia a semnalat faptul că vineri două fete de 14 ani s-au speriat și au țipat după ce doi bărbați, dintre care unul brunet și cu barbă, le-ar fi acostat.

masina politie foto: pexels

Poliția din Ilfov este în alertă după mesajul lansat pe facebook, privind incidentul petrecut în Săftica. 

„Atenție! Astăzi de dimineața în jurul orei 10, în Saftica pe strada Fermei, doi bărbați, intr-o mașina neagră au încercat să acosteze doua fete, în vârsta de 14 ani. Una dintre fete a țipat în gura mare să fie lăsată în pace si indivizii au fugit. Unul dintre bărbați are barba, este brunet. De la geam nu am putut vedea foarte multe detalii. Fetele sunt speriate si nu vor sa mai iasă din casa. Rog cât mai multi sa distribuie postarea si dacă funcționează camerele de supraveghere, rog autoritatile sa ia măsuri. După-amiaza aceștia au revenit pe strada Fermei. Mama fetițelor este si ea in stare de șoc. Rog parintii, dacă auziți de acești indivizi in Saftica sau Balotesti sau dacă încearcă să acosteze tinere si copii, mergeți la poliție si depuneți plângere, luați nr de inmatriculare al autovehicului. Copiii noștri trebuie sa fie in siguranță”, este mesajul care a pus în alertă Poliția. 

O altă femeie a răspuns mesajului spunând că fiica ei a fost și ea acostată zilele trecute. 

„Da este adevărat și fata mea a pățit alaltăieri o duba neagra cu doi bărbați unu dintre ei chelios cu barba mare”.

Poliția face cercetări

Poliţia judeţeană Ilfov anunţă că a deschis un dosar în cadrul căruia se fac verificări, după ce pe o reţea socială a fost postat un mesaj prin care o persoană susţine că fete minore au fost acostate de persoane aflate într-un autovehicul de culoare neagră.

Conform oficialilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, ancheta a fost deschisă după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la o maşină neagră care acostează minore în Săftica.

Având în vedere postarea apărută pe o reţea de socializare, la data de 12 august a.c., poliţiştii din Otopeni s-au sesizat din oficiu, context în care efectuează verificări şi investigaţii pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale în consecinţă”, au transmis oficialii instituţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net