Bătaie ca în filme la un ștrand din Pitești! Un tânăr a ajuns la spital, Poliția a intervenit de urgență

O bătaie a izbucnit la un ștrand din Pitești, județul Argeș, între un adolescent de 15 ani și doi tineri de 22, respectiv 29 de ani. Nimeni nu a depus vreo plângere la Poliţie, conform News.ro.

Mai mulți tineri s-au luat la ceartă la un ștrand din Pitești Foto: captură video Pitești știri
Mai mulți tineri s-au luat la ceartă la un ștrand din Pitești Foto: captură video Pitești știri

Bătaia a avut loc la un ștrand din Pitești

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, în urma unei altercații cu alți doi tineri, unul de 15, iar altul de 29 de ani. Bătaia a avut loc la un ștrand din Pitești, iar polițiștii au ajuns la fața locului. Peste 10 persoane au fost audiate, însă nimeni nu a depus plângere. Tânărul de 22 de ani s-ar fi autoaccidentat. Ar fi suferit suferit leziuni la o mână. 

„Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor la care punerea în mişcare a acțiunii penale este condiţionată de introducerea, în termenul legal, a sesizării”, a mai precizat IPJ Argeş. 

Polițiștii au deschis un dosar penal.

Poliția a arestat doi bărbați 

Poliția a arestat doi bărbați, pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice. Scandalul ar fi pornit de la o sală de jocuri de noroc, după ce un client a fost scos afară de agentul de pază. Vineri seară a început conflictul, potrivit surselor din cadrul anchetatorilor. Un agent de pază l-a scos pe un tânăr din sala de jocuri de noroc din Lugoj. 

Băiatul a plecat acasă, în Măguri, localitate aflată la nici 10 kilometri de Lugoj. Acolo a adunat câțiva amici, s-au dus împreună la local și au bătut agentul de pază.

Bătaie cruntă între doi prieteni "de pahar" 

Anul trecut, doi prieteni "de pahar" erau să se omoare în Centrul vechi al Aradului. Amândoi oameni maturi, de peste 50 de ani, s-au luat la bătaie, însă motivele nu sunt foarte clare din partea niciunuia dintre ei. Cert este ca unul i-a dat cu toporul în cap celuilalt și doar stângacia loviturii a făcut să nu asistam la un omor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net