De la slujbă, în ring. De ce s-au luat la bătaie două femei în curtea bisericii

Pentru mulți dintre noi, biserica înseamnă un loc unde mergem să ne calmăm anxietatea provocată de ritmul din ce în ce mai rapid al vieți cotidiene. Cel mai probabil că nu ne imaginăm atunci când mergem la un lăcaș de cult vom asista la un scandal între credincioși. Însă, enoriașii din localitatea Bălăceana au avut parte, pe lângă icoane și sfaturi duhovnicești și de o bătaie chiar în curtea bisericii, care s-a finalizat doar după sosirea poliției.

Curtea bisericii din Bălăceana a devenit ring de box pentru două credincioase / FOTO: Facebook
Curtea bisericii din Bălăceana a devenit ring de box pentru două credincioase / FOTO: Facebook

Pentru cei dintre noi care pășim pragul bisericii, aceasta este, cu siguranță, un loc special, unde putem găsi un refugiu în mijlocul vieții din ce în ce mai agitate și costisitoare. Fie că stăm la slujbă, ne închinăm, ori doar aprindem o lumânare, fiecare dintre noi poate fi de acrod că biserica este un loc solemn, unde problemele cotidiene rămân la ușă. Însă, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, pe lângă apropierea de Dumnezeu, credincioșii din localitatea Bălăceana au fost aproape și de o scenă desprinsă, parcă, din epoca de aur a boxului.

Mai precis, o bătaie a avut loc în curtea bisericii sucevene, între două femei. Acestea, care sunt și vecine, de altfel, făceau curat în curte când, potrivit informațiilor, una dintre cele două, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că dorește să plece, deoarece are unele probleme personale de rezolvat. Deși cele două au muncit împreună toată ziua, până atunci, această dorință nu a fost bine primită. Cealaltă femeie, în vârstă de 26 de ani, a început să se certe, iar cum conflictul a luat, rapid, amploare, a început să o lovească pe femeia mai în vârstă cu palmele, în spate.

Poliția a fost chemată la fața locului

Cum întreaga situație a devenit una violentă, femeia în vârstă de 40 de ani a chemat imediat poliția, care a venit să despartă lupta iscată în curtea bisericii. Din fericire, femeia agresată nu a avut nevoie de asistență medicală, însă a depus plângere împotriva atacatoarei ei. În acest moment, autoritățile o anchetează pe tânără pentru lovire sau alte violențe și amenințare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net