Bătaie între femeile din PSD Cluj chiar în sediul partidului. O consilieră locală a ajuns la Urgențe

Ultima actualizare:

O ceartă care a degenerat s-a încheiat la spital pentru un consilier local al PSD Cluj. Anca Ciubăncan a ajuns vineri la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj adusă de un echipaj SMURD cu leziuni în urma unei altercații, scrie foaiatransilvania.ro. Femeia a povesit presei locale că a fost bătută în curtea sediului partidului, iar medicii au confirmat că are o leziune la cap și câteva coaste rupte.

image

Neînțelegerile au început când Anca Ciubăncan a ajuns cu mașina la poarta sediului PSD și le-a cerut colegelor care se aflau înăuntru să îi deschidă poarta. Potrivit presei locale, consiliera le-ar fi reproșat celor trei colege,membre PSD, că fumează în sediul partidului. De aici ar fi început o ceartă, apoi a fost lovită, împinsă, iar în cădere ar fi dat cu capul de asfalt, suferind o rană la cap.

Consiliera PSD a povestit cum a ajuns să fie bătută

Din primele informații, Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj-Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, scrie presa din Cluj.

„Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să mă trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă. Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD.”, a declarat Anca Ciubăncan, consilier local PSD, pentru foaiatransilvana.ro care menționează că medicii au confirmat leziunea de la cap a femeii, dar și faptul că în urma unei radiografii ar fi fost evidențiate coste rupte.

Ce spune Poliția 

Poliția a ajuns la fața locului după ce a fost apelat numărul de urgență 112.

„A fost înregistrată o intervenție, în jurul orei 16, pe Bulevardul Eroilor nr 2, unde o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Femeia prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului,” a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj, potrivit Știri de Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net