Bebe Rexa și French Montana, la UNTOLD 2023. Ce alți artiști vin pentru prima dată la festivalul de la Cluj-Napoca

Bebe Rexha, French Montana, Ava Max şi Eric Prydz sunt doar câteva dintre numele care vin pentru prima dată în România, la ediţia din acest an a UNTOLD. Toate aceste nume completează valurile de artiști anunțati pentru mainstage-ul UNTOLD 2023: Imagine Dragons, Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Alesso, KSHMR și Salvatore Ganacci.

Cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023 Foto: Facebook
Cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023 Foto: Facebook

Ce artiști participă la UNTOLD 2023

Printre artiștii care mai performează, anul acesta, la UNTOLD 2023 se numără FERG, WizTheMc, Years & Years, Alok, Topic, Zhu, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Tujamo și Thievery Corporation. BLETA ,,BEBE” REXHA este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală la nivel global.

Colaborarea cu David Guetta pentru uriașul succes „Im Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy și un trofeu la MTV EMA la categoria „Best Collaboration”. Bebe Rexha este una dintre premierele pregătite de creatorii experienței UNTOLD pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului. Rexha a avut colaborări de succes cu Nicki Minaj, Afrojack și David Guetta, a lucrat cu G-Eazy pentru „Me, Myself & I” (1,158 de miliarde de accesări), cu Martin Garrix pentru „In the Name of Love” (1,263 de miliarde de ascultări) sau „Meant To Be” (feat. Florida Georgia Line), o altă producție care a trecut de 1,244 de miliarde de accesări.

AVA MAX, premieră pentru România 

AVA MAX este o altă premieră pentru România. Single-ul „Sweet but Psycho” a fost primul mare succes de chart al artistei, No. 1 în 22 de țări, a debutat direct pe locul 10 în Billboard Hot 100, iar pe platforma Spotify a ajuns la peste 1,43 de miliarde de accesări.

Cu albumul de debut „Heaven & Hell” a ajuns în clasamentul vânzărilor din Statele Unite și Marea Britanie. În 2023 a lansat albumul „Diamonds & Dancefloors”.

French Montana, în premieră pe mainstage-ul UNTOLD.

Rapper-ul FRENCH MONTANA este cunoscut în întreaga lume pentru succesele de chart și pentru implicarea în acțiuni filantropice. Artistul din spatele succesului „Unforgettable”, single cu peste 1,657 de miliarde de ascultări pe Spotify, va ajunge în 2023 în premieră pe mainstage-ul UNTOLD.

Secțiunea de apariții live este completată de rapper-ul american FERG. Cu un single inclus în lista celor mai bune 50 de piese din 2012, FERG a fost considerat „Rookie of the Year” la gala BET Hip Hop Awards. Cu o carieră impresionantă, artistul american și-a prezentat ultimul album „Floor Seats II” cu o serie de colaborări neașteptate cu Marilyn Manson, Dennis Rodman sau Mulatto (Latto).

Rapper-ul canadian WizTheMc, altă premieră pregătită de organizatorii UNTOLD

Duo-ul american Thievery Corporation, câștigător al unui premiu Grammy la categoria „Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture” pentru coloana sonoră din Garden State, ajunge în premieră la festivalul din Cluj-Napoca.

Rapper-ul canadian WizTheMc este o altă premieră pregătită de organizatorii UNTOLD pentru ediția din acest an. A debutat în 2018, a lansat trei albume, opt EP-uri și a fost în turnee prin Europa și Statele Unite cu artiști precum Asap Rocky, Half Alive, Billie Eilish, Burna Boy, Future, Miley Cyrus sau Skip Marley.

Single-ul „For A Minute” a fost un succes de chart, iar pe Spotify are peste 63 de milioane de ascultări.

Cei mai cunoscuți DJ-I ai lumii vor ajunge în această vară la UNTOLD

ERIC PRYDZ vine în premieră în România în această vară la festivalul UNTOLD. ALOK, unul dintre artiștii care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, ocupă locul 4 în clasamentul realizat de publicația DJ Mag și are o comunitate uriașă de fani pe platformele de social media.

Piesele lansate de Alok au peste 3,4 miliarde de stream-uri pe platforma Spotify. Muzica electronică și DJ-ingul au fost singurele pasiuni ale lui TOPIC.

În 2016 a venit și prima nominalizare la MTV Europe Music Awards pentru „Best German Act”. 2019 a fost anul „Breaking Me”, piesă la care a colaborat cu suedezul A7S. Pe Spotify „Breaking Me” a fost un succes absolut, a ajuns la 5 miliarde de stream-uri. Remix-ul pentru „Your Love (9PM)” a fost nominalizat la BRIT Awards în 2022 la categoria „International Song Of The Year”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net