Gratuit la UNTOLD și Neversea! Pe cine lasă organizatorii să intre fără niciun ban

Puține festivaluri din țara noastră se bucură de la fel de multă popularitate precum UNTOLD și Neversea. Iar pe lângă muzica și voia bună din timpul petrecerilor, un alt motiv care a făcut aceste festivaluri atât de faimoase este campania de donare de sânge, „Blood Network”, care deja a reușit să salveze 60.000 de vieți. Află de când și unde te poți implica în donarea de sânge, pentru a primi un bilet la UNTOLD sau Neversea.

Campania se desfășoară între 13 mai și 25 iunie
Campania se desfășoară între 13 mai și 25 iunie

Când vine vorba despre festivaluri de muzică din țara noastră, oricine poate recunoaște numele „UNTOLD” și ”Neversea”. Fie că suntem printre cei care au mers acolo personal, sau doar au auzit despre aceste evenimente din presă, rămâne un fapt că doar foarte puțini dintre români nu vor recunoaște aceste două nume. Iar potrivit informațiilor oferite de către adevărul.ro, campania de donare „Blood Network” se va deschide și în acest an publicului, deja pentru 9 ani consecutiv.

Acest proiect are ca scop salvarea vieților celor care au nevoie de transplant de sânge, iar de la debutul proiectului, cu 9 ani în urmă, se estimează că un număr de 60.000 de pacienți au reușit să supraviețuiască datorită „Blood Network”. În acest an, campania va avea loc între 13 mai și 25 iunie, iar caravana mobilă se va deplasa de-a lungul țării, pentru ca cât mai mulți donatori să poată să se implice în proiect. În schimbul donării de sânge, veți putea primi un bilet de o zi fie la UNTOLD, fie la Neversea.  

Prin ce orașe din țară va trece caravana mobilă

Anul acesta, 12 orașe din România vor fi vizitate de către caravana mobilă de la „Blood Network”. Aceste orașe sunt Cluj-Napoca (13 și 14 mai), Târgu Mureș (20 și 21 mai), Timișoara (20 și 21 mai), Craiova (27 și 28 mai), Alexandria (27 și 28 mai), Sibiu (3 și 4 iunie), Piatra Neamț (3 și 4 iunie), Zalău (10 și 11 iunie), Ploiești (17 și 18 iunie), Galați (17 și 18 iunie), iar ultimul oraș implicat în proiect este Bucureștiul, unde cei interesați pot dona sânge pe 24 și 25 iunie.

Pe lângă un bilet la o zi la unul dintre cele 2 festivaluri, donatorii de sânge vor primi cadou și tichete de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net