Becali face circ după parada LGBT+. Vine cu preoții ca să curețe Calea Victoriei „de duhuri necurate”

Ultima actualizare:

George Becali șochează din nou. La o zi după parada Bucharest Pride, latifundiarul din Pipera va veni cu un sobor de preoți pentru „alungarea duhurilor rele”, a anunțat latifundiarul. Sâmbătă a avut loc parada persoanelor gay, un eveniment autorizat de primăria Capitalei, cu tradiție în toată lumeași care are loc și la noi în țară an de an din 2005. Becali anunță ca va merge pe traseul pe care s-a desfășurat marșul persoanelor LGBT+ pentru a stropi locul cu agheasmă. Peste 25.000 de persoane au luat parte la marșul Bucharest Pride 2023.

Gigi Becali a sfintit cu agiasma pe Calea Victoriei FOTO Mediafax

Parada Bucharest Pride a avut loc sâmbătă de la ora 17.00 și au participat câteva mii de persoane fără să se înregistreze vreun incident.

„Curățim de duhuri necurate”

Gigi Becali, care a declarat război comunictății gay din România, și care nu este la primul gest controversat față de comunitatea LGBTQ a anunțat că duminică, va avea loc o procesiune pe Calea Victoriei pentru „a curăți de duhuri necurate” traseul pe care s-a desfășurat marșul Bucharest Pride.

El a mai spus că cei cu altă orientare sexuală lasă duhuri rele în urma lor.

Parada Bucharest Pride 2023 in Bucuresti 29 iulie 2023 FOTO Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg

„Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri. De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 6, o să fie o lucrare de sfinţire a locului, de curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia", a spus Becali, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

„Dracii rămân în urma lor, iar oamenii vor face accidente”

Într-o intervenție televizată, Becali a spus că participanții la parada Bucharest Pride 2023 au lăstat în urmă „duhuri necurate” și că din această cauză pe Calea Victoriei vor avea loc accidente.

Parada Bucharest Pride 2023 in Bucuresti 29 iulie 2023 FOTO Inquam Photos  Octav Ganea (2) jpg

Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei şi fac oamenii accident cu maşina mâine, poimâine, peste o săptămână. Eu nu am treabă cu ei. Acum sunt mai liberal, înainte eram radical. Acum m-am gândit – stai că oamenii nu au nicio vină, eu nu mai dau vina pe om, eu dau vina pe păcat, pe drac, care îl pune pe om să facă păcat. (…) Ce pot să fac eu? Merg pe Calea Victoriei şi sfinţesc cu agheasmă, că mai rămân draci pe acolo, pe o trecere de pietoni, pe o scară de bloc. (…) Mâine, la ora şase, cu preoţi”, a susţinut Becali.

Parada Bucharest Pride se organizează din 2005

An de an, din 2005, are loc în București și marile orașe din România marşul persoanelor care fac parte din comunitatea LGBT+.

Parada Bucharest Pride 2023 in Bucuresti 29 iulie 2023 FOTO Inquam Photos  Octav Ganea (4) jpg

„An de an, comunitatea LGBTQIA+ din România iese în stradă pentru a-şi celebra identitatea, pentru a-şi face vocea auzită şi pentru a-şi revendica dreptul la o viaţă demnă. Anul acesta, persoanele queer sunt invitate să se alăture marşului însoţite de oamenii pe care-i iubesc, pentru a arăta lumii întregi frumuseţea diversităţii familiilor. Se anticipează că în 2023 va fi depăşit recordul de participanţi înregistrat la ediţia anterioară, când peste 15.000 de persoane au răspuns pozitiv invitaţiei de a se alătura marşului diversităţii”, a precizat Asociaţia ACCEPT, într-un comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net