Bilete de avion foarte ieftine. Ce destinații cuprinde noua ofertă Tarom

În această perioadă, până pe 16 octombrie, compania Tarom vinde bilete de avion la tarife începând de la 23 euro, pe rutele interne. Tariful include taxele, un bagaj de mână de opt kilograme şi check-in gratuit. Biletele se vând pentru călătoriile care încep din 11 noiembrie 2024.

Aeronavă Tarom Foto: Facebook
Aeronavă Tarom Foto: Facebook

14 - 16 octombrie, bilete începând de la 23 euro 

Compania TAROM continuă campania specială și în luna octombrie și pune în vânzare bilete la prețuri reduse către destinațiile sale interne. Biletele de avion se achiziționează la prețuri speciale doar în perioada 14 -16 octombrie 2024, iar perioada de călătorie este oricând începând cu 11 noiembrie 2024.

Tarifele pentru o călătorie dus încep de la 47 euro pentru bilete achiziţionate între Bucureşti și Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara și de la 23 euro euro dinspre destinațiile interne spre București. Tariful include taxele, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Bilete de la 69 euro pentru o călătorie dus-întors

Tarifele pentru o călătorie dus-întors încep de la 69 euro pentru bilete achiziţionate către/dinspre Bucureşti din/către Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara. Tariful include taxele, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit. Biletele sunt disponibile atât pe site-ul oficial al companiei, www.tarom.ro, cât și prin intermediul agențiilor proprii sau al agenților autorizați.

Zboruri noi din octombrie 2024 de pe aeroportul Oradea 

Aeroportul Oradea anunță că „începând cu 14 octombrie 2024, pasagerii din Oradea vor beneficia de zboruri directe către București și Londra, operate de compania aeriană HiSky”. Zborul inaugural către București a decolat luni dimineață de la Oradea. Ruta Oradea - București va fi operată cu șapte frecvențe pe săptămână, oferind celor interesați posibilitatea de a călători zilnic între aceste două orașe. Marți va fi și primul zbor spre Londra (Stansted). Zborurile către Londra vor fi disponibile în zilele de marți, joi și duminică.

Noi destinații de pe Aeroportul din Cluj 

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță reluarea zborurilor directe spre două destinații mult aşteptate, Viena și Abu Dhabi, operate de compania aeriană Wizz Air, oferind pasagerilor noi oportunități pentru călătorii de afaceri și turism. Pe lângă cele două rute reluate la debutul acestei luni, vor fi reluate şi zborurile spre Lyon, consolidând legăturile cu comunitățile de români din Franța și stimulând astfel schimburile comerciale și culturale între regiunea Transilvaniei și acest stat european. 

Totodată, Aeroportul Internațional Cluj anunță extinderea rețelei sale de destinații pentru sezonul de iarnă 2024 cu încă două noi rute internaționale, Lisabona și Stuttgart, operate în premieră de compania aeriană Wizz Air. Aeroportul Internațional Cluj își consolidează astfel poziția de lider regional pe piața aeroporturilor din România, oferind pasagerilor oportunitatea de a explora cele mai dorite destinaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cum aratanoul buletin electronic romani  jpg
Gara municipiului Brad și anexele sale  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (1) jpg
masa studenti jpeg
bb jpg
ciolacu liturghie  jpg
Pelerinaj Sf  Parascheva Iași   Foto Dan Coțcaru ( courtesy image ) (1) jpeg
foto click (5) jpeg
platou all inclusive jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net