Bilete de avion mai ieftine în martie 2024. Ce cuprinde promoția de primăvară lansată de Wizz Air

Ultima actualizare:

Vești bune pentru românii care călătoresc cu avionul! Compania Wizz Air a anunțat o promoție ce va oferi clienților reduceri la servicii auxiliare, cât și upgrade-uri, decizie ce va face călătoria cu avionul mult mai accesibilă pentru mulți români!

Oferta este valabilă până pe 26 martie / foto: Pixabay
Oferta este valabilă până pe 26 martie / foto: Pixabay

Mai precis, românii care obișnuiesc să călătorească cu avionul trebuie să știe că Wizz Air oferă, până pe data de 26 martie, o oportunitate care poate scădea mult costurile unei curse cu avionul. Mai precis, bagajele de cală, WIZZ Priority, cât și alocarea locurilor, sunt oferite clienților companiei pentru numai 9 euro fiecare!

„Suntem încântați să lansăm această reducere de primăvară fără precedent, oferind pasagerilor noștri oportunitatea de a-și îmbunătăți experiența de călătorie fără a-și goli buzunarele”, a declarat, conform informațiilor de la economica.net, Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Iar când vine vorba despre Wizz Air, această promoție incredibilă nu este singurul lucru pe care românii trebuie să îl știe.

Ofertă incredibilă oferită de Wizz Air

Mai precis, românii care călătoresc cu avionul și urmează să urce la bordul unei curse Wizz Air, trebuie să știe care este limita bagajelor de mână permise. Ei bine, în privința greutății acestora, lucrurile sunt foarte simple. Bagajul de mână pe care Wizz Air îl permite trebuie să aibă o greutate maximă de 10 kg, iar în privința dimensiunilor, acestea sunt de 40 × 30 × 20 cm.

Un alt lucru important pe care românii trebuie să îl știe în privința politicilor Wizz Air în privința bagajului de mână este faptul că acesta trebuie să încapă sub scaunul aflat în fața voastră. De asemenea, compania nu permite decât un singur bagaj de mână de persoană.

Atunci când vine vorba despre un troller, trebuie să știți că acesta trebuie să aibă dimensiunea maximă de 55 x 40 x 23 cm. Iar, în privința greutății, este vorba despre aceași valoare precum orice alt bagaj de mână. Mai precis, acesta nu trebuie să depășească greutatea de 10 kg, dacă doriți să îl luați cu voi în avion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net