Bunicul Raisei a mers la locul tragediei. Declarații dureroase, printre lacrimi și suspine: «Nu sunt cuvinte»

Ultima actualizare:

Bunicul Raisei, fetița ucisă de un polițist, a fost duminică dimineață la locul în care s-a întâmplat cumplita tragedie. Bărbatul este împietrit de durere după pierderea nepoatei.

Bunicul Raisei a mers la locul accidentului și a aprins lumânări Foto: Captură Video Antena 3
Bunicul Raisei a mers la locul accidentului și a aprins lumânări Foto: Captură Video Antena 3

Pentru a-și aduna gândurile, dar și dintr-o dorință arzătoare de a putea da timpul înapoi, bunicul fetiței ucise a revizitat locul tragicului accident. Raisa avea doar 13 ani și a fost lovită mortal de către un polițist pe o trecere de pietoni în București. Cazul a făcut vâlvă în spațiul public, mai ales că au apărut imagini în care făptașul este surprins atunci când a verificat cu piciorul dacă micuța mai trăia.

Bunicul Raisei a fost la locul cumplitului accident

Acum, familiei micuței nu i-au mai rămas decât lacrimi și speranța că poate peste ani golul lăsat de pierderea acesteia nu va mai fi de adânc, deși va fi mereu acolo. 

Cu ochii în lacrimi și împietrit de durere, bunicul i-a aprins lumânări nepoatei sale chiar la locul tragediei. Acesta a făcut, printre lacrimi, și câteva declarații, pentru Antena 3. 

Cum să fie... O noapte ca vai de ea. Păcat de ea că s-a dus. (..) E greu, e greu, nu sunt cuvinte ca să... Pe el o să-l dea afară din Poliție, se duce la o firmă de pază bine-mersi ca și nou angajat și... viața lui merge înainte. A noastră, vom vedea ce va fi", a spus bunicul fetiței, pentru sursa anterior menționată, printre suspine.

Tatăl Raisei vrea ca polițistul să plătească pentru fapta sa

Tatăl Raisei oferit și el un interviu pentru sursa anterior menționată. Bărbatul, împietrit de durere, spune că familiei îi este foarte greu în aceste clipe cumplite. Iar dacă legea nu îi va face dreptate, tatăl fetiței speră ca macar să existe o pedeapsă divină.

A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (..) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. 

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui", a spus tatăl fetiței.

Nu doar familia micuței e revoltată de incident. Părinții din cartierul în care locuia Raisa au ieșit în stradă, în fața secției din Sectorul 1 unde lucra agentul de Poliție care era la volan și care a provocat teribilul accident, pentru a protesta. Aceștia cer dreptate pentru fetița ucisă pe trecerea de pietoni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net