Polițistul care a ucis o fetiță pe trecere, agresiv cu jurnaliștii la ieșirea de la audieri! Imagini șocante

14 ianuarie 2022

Polițistul de 27 de ani, care joi (13 ianuarie) a ucis o fetiță de 13 ani pe trecerea de pietoni, a devenit agresiv cu jurnaliștii, la ieșirea de la audieri. Bărbatul a încercat să fugă de reporteri, vineri (14 ianuarie), și-a acoperit fața și a refuzat să răspundă la orice întrebare.

article img
Polițistul s-a îmbrâncit cu jurnaliștii, după audieri Foto: captură Digi

Polițistul i-a dat la o parte pe jurnașiști și s-a îndreptat în grabă către o mașină care l-a așteptat, la ieșirea de la audieri. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă și a fost plasat sub control judiciar. I-a fost interzis să conducă. 

Atunci când a ucis-o pe Raisa Nicoleta, agentul nu se afla în nicio misiune, deși conducea cu viteză prin București, cu mașina de serviciu, având și semnalele luminoase aprinse.

S-a stabilit că bărbatul rula cu o viteză de peste 80 de kilometri la oră. Acesta era singur atunci când a spulberat două fetițe pe trecerea de pietoni, una de 13 una de 11 ani. Prima a murit, iar cea de-a doua ajuns la spital. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Polițistul, cercetat pentru ucidere din culpă

De asemenea, la o zi după teribilul accident, agentul care conducea mașina de poliție a ajuns la Parchetul Sectorului 1, unde a dat primele declarații despre tragedie. Anchetatorii verifică și pista că ar fi folosit abuziv mașina de serviciu, întrucât s-a stabilit că omul legii nu se afla în nicio misiune la momentul accidentului.

Mai mult, s-a aflat că bărbatul deținea permis de Marea Britanie, fapt ce ar încălca regulile instituției.

Bărbatul lucrează în Poliție din anul 2017.  Acesta este agent la Sectia 5, dar nu a făcut o școală de specialitate, fiind angajat din sursă externă, ceea ce înseamnă că a avut o pregătire inițială de cel mult șase luni.

Cazul a stârnit revoltă în opinia publică, pe măsură ce au apărut detalii noi din achetă. Totodată, o serie de imagini au șocat o țară întreagă. Polițistul a fost fotografiat în timp ce verifica cu picioarul dacă fetița în care a intrat cu mașina a murit.